Slaapstoel - Easy Living - ruimtebesparende oplossing - Easy Living .nl
A wide offer
Spacious offer in our showroom
Professional Advice
Professional advice
Delivered at home
Free delivery across NL, excluding the Wadden Islands

SPECIALIST IN SOFA BEDS & MURPHY BEDS

Sofa bed 1 person

Op zoek naar een niet al te grote eenpersoons slaapbank? Dan hebben we de slaapstoel die u zoekt! Wanneer u geen of een kleine slaapkamer over heeft, maar wel graag logés thuis ontvangt, dan is een eenpersoons slaapbank de ideale oplossing. Onze eenpersoons slaapbank transformeert u in een seconde om tot een heerlijke, volwaardige slaapplek.

Delivered to your location
Available via WhatsApp
Choose from many sizes of reclining chairs
Shop safely with the CBW quality mark
Large showroom in Amsterdam
5 Results

Show by:

Sort by:

Filter

Single sofa bed? Choose a sleeping chair

Geen ruimte voor een bedbank, maar wel regelmatig vrienden of familie te logeren? Met een slaapstoel transformeert u een stijlvolle stoel in een handige eenpersoons slaapbank. Ideaal voor kleine ruimtes en beschikbaar in vele dessins en stofsoorten. In onze showroom adviseren we u graag!

Easy Living stands for fantastic service

Bij Easy Living vinden we service één van de belangrijkste zaken. Ook beschikken we over veel kennis van slaapstoelen. Wanneer u nog geen idee heeft van de soort slaapstoel die het beste bij u past, helpen we u graag aan een prachtig model. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen, behoeften en gebruik en adviseren u over het ideale product voor u. Dat doen we natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee. Kom gerust eens langs in onze showroom.

Try a sleeping chair in our showroom

Heeft u online een slaapstoel gevonden en wilt u het model graag proberen? In onze showroom in Amsterdam hebben we alle slaapstoelen, zodat u zeker weet dat dit hét model voor u is. Eenmaal besteld, bezorgen we kosteloos bij u thuis. Voor bezorging in België rekenen we wel verzendkosten. Onze bezorger neemt na levering al het afval mee. Het enige wat u nog hoeft te doen is voetjes omhoog, ogen dicht en wegdommelen in uw nieuwe slaapstoel.

Opening times

Monday: 1:00 pm - 5:30 pm
Tuesday: 9:00 AM - 5:30 PM
Wednesday: 9:00 AM - 5:30 PM
Thursday: 9:00 AM - 5:30 PM
Friday: 9:00 AM - 5:30 PM
Saturday: 9 a.m. - 5 p.m.