Slaapbank Sly Wood - Easy Living
Icon Offer
Spacious offer in our showroom
Icon Advice
Professional advice
Icon Delivery White X2
Free delivery across NL, excluding the Wadden Islands
Languages

SPECIALIST IN SOFA BEDS & MURPHY BEDS

Sofa bed Sly Wood

 1.596,00
Sly Wood Sofa Bed 527 P2 Web
Sly Wood Sofa Bed 527 P6 Web
Sly Wood Sofa Bed 527 P3 Web
Sly Wood Sofa Bed 527 P5 Web
Sly Wood Sofa Bed 527 E2 Web
Sly Wood Sofa Bed 527 E5 Web
Trp Post Container Data Trp Post Id 31347 Slaapbank Sly Wood Trp Post Container
Sly Wood Sofa Bed 528 P2 Web
Sly Wood Sofa Bed 563 P2 Web
+2

Sofa bed Sly Wood

De Slaapbank Sly Wood combineert modern comfort met Scandinavische klasse en biedt de perfecte oplossing voor zowel zitten als slapen. Deze veelzijdige slaapbank kan snel omgetoverd worden tot een comfortabel bed met een hoogwaardig pocketvering matras voor een goede nachtrust. Het strakke en flexibele ontwerp van de Sly Wood past naadloos in elk interieur, terwijl de houten poten zorgen voor stabiliteit en een rustgevende uitstraling. Personaliseer uw Sly Wood slaapbank met een keuze uit stoffen die bij uw stijl passen. Het pocketvering matras biedt duurzaamheid en comfort, met een veerkrachtige schuimlaag voor extra ondersteuning. Deze slaapbank kan eenvoudig omgevormd worden tot een bed van 140x200 cm. Voor twijfelaars is er de mogelijkheid om gratis een kleurenstaal aan te vragen. De levering en montage zijn gratis in Nederland (behalve de Wadden), met levering binnen 4-6 weken. Kies de Slaapbank Sly Wood voor een perfecte mix van stijl en comfort in uw huis. read more

Upholstery color

527 Mixed Dance, Natural

528 Mixed Dance, Blue

563 Twist, Charcoal

 1.596,00
On my wish list
Keep me informed

Leave your e-mail address and we will inform you when the product is back in stock.

Product information

Are you unsure about the color? Then request a free sample! We hope this helps you make the right decision.
Deze slaapbank staat NIET in onze showroom. Wel staat de "gewone" slaapbank SLY in onze showroom met het zwart stalen onderstel. De Sly Wood is eigenlijk de Sly, maar dan met eiken houten poten. U kunt in onze showroom dus het lig- en zitcomfort van de slaapbank Sly Wood uitproberen!
What else do we have in our showroom? We have spacious 50 sofa beds in our showroom, including several sofa beds from this manufacturer and of course the fabric samples.
You can contact us for experienced advice about sofa beds. Be welcome!

Important information regarding the delivery of the sofa bed:

The sofa bed is packed in cardboard boxes and can be taken anywhere. We assemble the sofa bed at the location you choose and take all the packaging material with us; that's some service!
Delivery and assembly are FREE in the Netherlands (excl. the Wadden).
Would you like a delivery on the Wadden Islands or in Belgium?
Please contact us first about the possibility and additional costs.

NB: € 100 return with your purchase if you opt for self-assembly! We deliver your sofa bed to the ground floor and you assemble the sofa bed yourself. The clear instructions for use make this easy to do! When ordering, please note in the comments field that you choose self-assembly and we will ensure that you receive € 100 in return.

Delivery takes place within, depending on your place of residence 4 – 6 weeks place. Do you have a deadline? Please first contact our employees to discuss this.

Slaapbank Sly Wood: Modern Comfort en Scandinavische Klasse

De slaapbank Sly Wood is een geweldige combinatie van modern design met zit- en ligcomfort. Het is de perfecte bank om in een handomdraai om te toveren tot een comfortabel bed, zodat uw gasten kunnen genieten van een goede nachtrust op het pocket spring matras.
De slaapbank Sly Wood is een ware Scandinavische klassieker die een vleugje luxe aan uw woonruimte toevoegt. Dankzij zijn strakke lijnen en flexibele ontwerp past deze moderne slaapbank naadloos in elk interieur. De houten poten zorgen voor stabiliteit en een rustgevende uitstraling in uw woon- of slaapkamer. Personaliseer uw Sly Wood slaapbank door te kiezen uit een passende stof, zodat u zeker bent van een slaapbank die perfect bij uw stijl past. Geniet van ultiem comfort en duurzaamheid met het hoogwaardige pocketvering
matras van de Sly Wood. Het biedt ontspannen zitten overdag en een comfortabele nachtrust 's nachts. Daarnaast is het matras voorzien van een veerkrachtige schuimlaag voor extra comfort. Dit zorgt voor een lange levensduur en een prettig zit- en slaapcomfort. De slaapbank biedt voldoende zitruimte voor drie personen en kan moeiteloos worden omgetoverd tot een comfortabel bed met een ligoppervlak van 140x200 cm. Nadat u de rugkussens van de bank haalt, ontstaat er een 1-persoons bed. Door het naar voren uitschuiven van het zitgedeelte,
bereikt u het opbergvak. Wanneer u daarna het ruggedeelte naar beneden klapt,
ontstaat een prima 2-persoons bed.

Specifications

Sofa width (in cm)

200

Bench depth (in cm)

93

Bed width (in cm)

140

Bed length (in cm)

200

Bed height (in cm)

42

Unfolded size (in cm)

140

Fold-out direction

Along the wall

Mattress filling

Pocket suspension

Upholstery color

527 Mixed Dance, Natural, 528 Mixed Dance, Blue, 563 Twist, Charcoal

Delivery time

4 – 6 weeks

Can you view it in the showroom?

no

Alternative products