Slaapbank Malloy - Easy Living
Icon Offer
Spacious offer in our showroom
Icon Advice
Professional advice
Icon Delivery White X2
Free delivery across NL, excluding the Wadden Islands
Languages

SPECIALIST IN SOFA BEDS & MURPHY BEDS

Sofa bed Malloy

 2.590,00
Malloy Sofa Bed 579 P2 Web
Malloy Sofa Bed 579 P6 Web
Malloy Sofa Bed 579 P3 Web
Malloy Sofa Bed 579 P5 Web
Malloy Sofa Bed 579 E25 Web
Malloy Sofa Bed 579 E20 Web
Malloy Sofa Bed Icon
Malloy Sofa Bed 533 P2 Web
+1

Sofa bed Malloy

De veelzijdige Slaapbank Malloy biedt de perfecte oplossing voor wie ruimte wil besparen zonder concessies te doen aan comfort. Deze slaapbank is niet alleen een stijlvolle aanvulling op uw interieur, maar transformeert 's nachts moeiteloos tot een royaal bed met een bedmaat van 150 x 200 cm.
Ontworpen met uw comfort in gedachten, biedt Malloy zachte, flexibel gestoffeerde arm- en rugkussens voor heerlijke ondersteuning. De unieke soft comfort dual pocket spring techniek zorgt voor een aangename zit- en ligervaring. Verwijder de rugkussens voor een handig eenpersoonsbed en met een handige ombouwfunctie wordt het een comfortabel tweepersoonsbed.
Upgrade uw ruimte met de veelzijdige en comfortabele Slaapbank Malloy. read more

Upholstery color

533 Boucle, Ash Grey

579 Kenya, Gravel

 2.590,00
On my wish list
Keep me informed

Leave your e-mail address and we will inform you when the product is back in stock.

Product information

Are you unsure about the color? Then request a free sample! We hope this helps you make the right decision.

This sofa bed is NOT in our showroom.
What do we have in our showroom? We have spacious 50 sofa beds in our showroom, including several sofa beds from this manufacturer and of course the fabric samples.
You can contact us for experienced advice about sofa beds. Be welcome!

Important information regarding the delivery of the sofa bed:

The sofa bed is packed in cardboard boxes and can be taken anywhere. We assemble the sofa bed at the location you choose and take all the packaging material with us; that's some service!
Delivery and assembly are FREE in the Netherlands (excl. the Wadden).
Would you like a delivery on the Wadden Islands or in Belgium?
Please contact us first about the possibility and additional costs.

NB: € 100 return with your purchase if you opt for self-assembly! We deliver your sofa bed to the ground floor and you assemble the sofa bed yourself. The clear instructions for use make this easy to do! When ordering, please note in the comments field that you choose self-assembly and we will ensure that you receive € 100 in return.

Delivery takes place within, depending on your place of residence 4 – 6 weeks place. Do you have a deadline? Please first contact our employees to discuss this.

Slaapbank Malloy: De slimme keuze voor comfort

De Slaapbank Malloy is een veelzijdige oplossing voor diegene die ruimte willen besparen zonder concessies te doen aan comfort. Of u nu een kleine ruimte wilt optimaliseren of een gezellige relaxruimte wilt creëren, de Malloy slaapbank staat voor u klaar. Deze slaapbank is niet alleen een stijlvolle aanvulling op uw interieur, maar biedt ook een comfortabele lounge-ervaring voor het hele gezin.
De Malloy slaapbank is ontworpen met uw comfort in gedachten. De zachte, flexibel gestoffeerde arm- en rugkussens bieden heerlijke ondersteuning.
De Malloy is niet zomaar een slaapbank; het is een comfortabele lounger die 's nachts kan worden omgebouwd tot een royaal bed.
Als u de rugkussens van de bank afhaalt ontstaat er al een éénpersoonsbed. Om vervolgens er een tweepersoonsbed van te maken tilt u het zitgedeelte omhoog en zet u deze rechtop. Vervolgens kunt u onder het zitgedeelte de poten uittrekken. Daarna kunt u dit beddeel naar voren toe schuiven op de grond neerzetten. Het tweede beddeel klapt u erbij naar beneden. Er ontstaat dan vervolgens een bed met een bedmaat van 150 x 200cm.
Wat deze slaapbank echt bijzonder maakt, is de soft comfort dual pocket spring techniek, die zorgt voor een comfortabele zit- en ligervaring.
De Malloy slaapbank combineert vorm en functie op een perfecte manier. Met zijn grote zitdiepte en de mogelijkheid om een optionele poef toe te voegen, kunt u zelfs een chaise longue creëren voor nog meer ontspanning. KLIK HIER voor de Poef Malloy. Of u nu overdag loungt of 's nachts slaapt, de Malloy biedt het beste van beide werelden. Upgrade uw ruimte met de slaapbank Malloy en geniet van de talloze voordelen die deze slaapbank te bieden heeft.

Specifications

Sofa width (in cm)

225

Bench depth (in cm)

110

Bed width (in cm)

150

Bed length (in cm)

200

Bed height (in cm)

41

Unfolded size (in cm)

160

Fold-out direction

Along the wall

Mattress filling

Pocket spring soft foam

Upholstery color

533 Bouclé, Ash Grey, 579 Kenya, Gravel

Delivery time

4 – 6 weeks

Can you view it in the showroom?

no