Opklapbed

Eenvoudig maar doeltreffend; het opklapbed! Het opklapbed heeft een opklapbare lattenbodem met frontdeel van melamine óf gestoffeerd. Opklapbedden zijn zeer geschikt voor een simpele manier van ruimtebesparing voor een aantrekkelijke prijs. Anders dan bij de bedkast heeft het opklapbed geen ombouw (kast) eromheen. Hierdoor leent dit product zich er ook prima voor om te laten integreren in een eigen kastenwand. Een opklapbed kan zowel horizontaal als verticaal worden uitgevoerd. Daarnaast kunt u kiezen uit een éénpersoons opklapbed (90 cm) of de tweepersoons variant (140 cm).

  • Een showroom waar u vrijblijvend onze modellen kunt uitproberen
  • Vakkundig advies van ervaren personeel
  • Gratis bezorging en montage op het vaste land van Nederland
  • Veilige aankoop: CBW-erkend

Bij Easy Living vindt u een bedkast of opklapbed passend bij uw stijl en wensen. In onze showroom kunt u alle modellen rustig bekijken en geven onze adviseurs u graag een passend advies. Heeft u nu al een vraag of wilt u meer informatie? Bel 020 663 11 61 of stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82941119

Iedere dag plezier van uw ruimtebesparende opklapbed

Een opklapbed geeft u iedere dag de ideale oplossing bij het creëren van meer ruimte. U kiest voor een opklapbed als u het niet fijn vindt wanneer er altijd een bed in de ruimte staat. Als u over het bed wil beschikken, klapt u het opklapbed uit. Wanneer het bed niet nodig is en u overdag meer ruimte wil overhouden, dan klapt u het opklapbed op. Dankzij de efficiënte gasveren kost het nauwelijks kracht om het opklapbed in én uit te klappen. Ook handig: bij de meeste opklapbedden kan het beddengoed mee worden opgeklapt. Hou hier wel rekening mee bij de keuze van de dikte van het matras. Dankzij de bevestigingsbanden wordt het matras en beddengoed op hun plek gehouden. Een opklapbed is in combinatie met een goed matras zeer geschikt om dagelijks te gebruiken.

Horizontaal of verticaal opklapbed

Bij de opklapbedden kunt u kiezen tussen een horizontale variant of een verticaal opklapbed. Afhankelijk van de woonruimte en uw wensen kiest u welke variant het beste bij u past. Uiteraard kunnen wij u helpen bij deze keuze. Bij een verticaal opklapbed is het opklapbed minder breed en heeft u dus een minder brede muur nodig dan bij het horizontaal opklapbed. Bij het uitklappen van het bed komt deze wel verder de kamer in. Bij een verticaal opklapbed staat het hoofdeinde tegen de muur. Bij een horizontaal opklapbed ligt u met uw lichaam langs de muur. Over het algemeen betekent dit dat u bij een verticaal opklapbed aan beide zijdes het bed kunt uitstappen. Bij een horizontaal opklapbed is dit aan één zijde of aan het voeteneinde. Uiteraard kunnen wij u helpen bij de keuze.

Montage van uw opklapbed

Wij bezorgen en monteren gratis uw opklapbed in Nederland, met uitzondering van de Wadden. Deze service bieden we graag als speciaalzaak. Tijdens het koopproces stellen onze medewerkers u aantal vragen stellen over waar het opklapbed heen gaat. Het is namelijk van belang dat het opklapbed goed in de ruimte past. Uiteraard zorgen we ervoor dat u het juiste opklapbed kiest. Voor de montage van uw opklapbed werken wij met een eigen montageteam. Onze monteurs dragen de zorg voor een mooie en veilige montage bij u op locatie. Na afloop nemen zij al het verpakkingsmateriaal weer mee waardoor het opklapbed meteen klaar is voor gebruik.

Bezoek onze showroom

Wilt u meer weten over de opklapbedden of wilt u graag een opklapbed in het echt zien en uitproberen? Kom dan gerust vrijblijvend eens langs in onze uitgebreide showroom. In deze showroom zijn meerdere opklapbedden aanwezig. Onze ervaren adviseurs laten u graag de opklapbedden zien en geven u de benodigde uitleg. 

Contact opnemen

Heeft u vragen over de opklapbedden die u graag aan ons wil stellen? U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen:

Telefoon: 020-6631161 (ma t/m za)

Whatsapp: 06-82941119 (di t/m za)

e-mail: info@slaapbanken.nl