Contact

BELANGRIJKE WIJZIGINGEN I.V.M. HET CORONAVIRUS !

Wij verwelkomen u nog steeds graag in onze showroom, maar plannen graag uw bezoek vooraf in.
Op deze manier regulieren wij het aantal klanten in onze showroom. Vanaf heden werken wij daarom op afspraak
Plan gemakkelijk en snel uw vrijblijvende showroombezoek: (Meer weten? Lees hieronder verder)

U heeft de keuze uit 2 soorten afspraken:
Standaard afspraak: Er zijn maximaal 3 afspraken tegelijk in onze showroom. Bij het plannen van deze afspraak is het dus mogelijk dat u de showroom deelt met de andere klanten die ook een afspraak hebben ingepland. In onze showroom van 500m2 is er echter ruimte genoeg om elkaar niet in de weg te lopen. Uiteraard neemt iedereen de voorzorgsmaatregelen in acht en wordt er voldoende afstand gehouden. Voor het inplannen van deze afspraak is er een tijdsbestek van 30 minuten beschikbaar, maar het is geen probleem als u langer de tijd nodig heeft.
Deze standaard afspraak is op maandag tussen 13.00 en 17.00 uur en dinsdag t/m zaterdag in te plannen tussen 10.00 en 17.00 uur.

Privé afspraak
: Wij zorgen er voor dat u de enigste klant in de showroom bent. Van deze Private Shopping optie kunt u natuurlijk ook gebruik maken als u slechts vrijblijvend langs wilt komen en nog in de oriënterende fase zit. Wij hopen hiermee de eventuele drempel om onze showroom te bezoeken te verlagen en u het beste van dienst te zijn. Één van onze adviseurs zal u, met inachtneming van de 1,5 meter afstand, graag van dienst zijn.
Deze privé afspraak is op dinsdag t/m zaterdag in te plannen van 09.00 tot 10.00 uur. Wilt u liever een andere tijd gebruik maken van deze optie? Neem dan even telefonisch contact met ons op.

Uiteraard zullen wij voor en na uw bezoek de nodige hygiëne maatregelen treffen. Om een afspraak te maken mag u ons uiteraard ook:

  • Bellen: 020-6631161
  • E-mailen: info@slaapbanken.nl
  • Appen: 06-82941119

Wij zijn dinsdag t/m zaterdag van 09.00 uur - 17.00 uur telefonisch bereikbaar.
Wij hopen u gauw bij ons te mogen begroeten!

Easy Living
Middenweg 109-113A
1098 AH, Amsterdam
020-663 11 61
info@slaapbanken.nl

Zeer gemakkelijk bereikbaar vanaf de ring A10 en parkeermogelijkheid voor de deur! Ook via het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het Amsterdam  Centraal Station met de Metro 53 of 54 naar de halte Weesperplein. Dan overstappen op Tram 19 richting Diemen Sniep. Uitstappen bij halte Hogeweg en vervolgens nog 250 meter achter de tram aanlopen. U treft ons aan de linkerkant.

Neem contact met ons op

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag/opmerking
Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.


Sinds 1985 is Easy Living al een feit in Amsterdam. Easy Living opende haar deuren als allround meubelzaak aan de Ceintuurbaan te Amsterdam. Ook toen verkochten wij al slaapbanken en bedkasten. Met de verhuizing in 1990 naar de Middenweg in Amsterdam werd met succes de overstap naar een volledige specialisatie op het gebied van slaapbanken en bedkasten gemaakt.

In 2016 is Easy Living overgenomen door de volgende generatie. Zij werken met veel plezier verder aan het succes van Easy Living. Uiteraard zijn zij de normen en waarden uit het verleden niet vergeten!

Slaapbanken voormalig pand

Oude pand van Easy Living op de Ceintuurbaan

“Onze passie ligt in het meedenken over ruimtebesparende oplossingen. Wij staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en een hoge mate van service. Wij verkopen slaapbanken en bedkasten die kunnen dienen als logeerbed, maar ook modellen die geschikt zijn voor iedere nacht,” Danielle Bergman, mede-eigenaar

Easy Living: dé speciaalzaak op het gebied van slaapbanken en bedkasten.

U vindt bij Easy Living meer dan 50 soorten slaapbanken en 19 verschillende bedkasten, verspreid over een showroom van ruim 600 m2 groot. Zo kunnen wij u gemakkelijk al onze verschillende bedsystemen laten zien en voelen. De medewerkers van Easy Living beschikken over jarenlange ervaring in het adviseren over de mogelijkheden van slaapbanken en bedkasten. Wij helpen u graag met veel plezier met het vinden van uw ideale slaapbank of bedkast wanneer u onze showroom bezoekt.

Easy Living monteert de slaapbanken en bedkasten zelfstandig

Slaapbanken en bedkasten bestelbus
Het vakkundige montageteam heeft vele jaren ervaring met het monteren van slaapbanken en bedkasten. Uw slaapbank of bedkast wordt op de plek van bestemming afgeleverd en gemonteerd, zodat u direct van uw slaapbank of bedkast kan gaan genieten.

 

“Wij gaan pas weg als wij met de klant een laatste check van de slaapbank of bedkast hebben gedaan en alles naar tevredenheid is bezorgd en gemonteerd,” Jeroen Faber, mede-eigenaar.