Tweepersoons logeerbedden

Koop een tweepersoons logeerbed bij Easy Living en profiteer van gratis bezorging en montage. Onze praktische logeerbedden zijn inklapbaar, waardoor ze een ruimtebesparende oplossing zijn voor in uw logeer- of slaapkamer. Ook hoeft u zich nooit meer zorgen te maken of u genoeg slaapplek heeft voor uw gasten. Kom langs in onze showroom in Amsterdam om onze logeerbedden te bekijken en te testen. Easy Living is al 30 jaar speciaalzaak in slaapbanken en bedkasten.

  • We leveren en monteren gratis
  • Bedden bekijken en testen in showroom
  • Veilige aankoop (CBW-erkende winkel)
  • Logeerbedden in diverse maten

Heeft u een vraag over ons assortiment tweepersoons logeerbedden? Neem dan contact op door te bellen naar 020 663 11 61 of te whatsappen naar 06 82941119.

Assortiment tweepersoons logeerbedden

Hier komt het assortiment.

Tweepersoons logeerbed kopen

Bekijk en koop een (opklapbaar) tweepersoons logeerbed in onze 600 m2 grote showroom in Amsterdam. Op de producten die op de webshoppagina staan na, zijn de bedden uitsluitend in onze showroom te kopen. Het voordeel hiervan is dat u het gewenste bed eerst in het echt ziet en test. Daarnaast kunt u met al uw vragen bij onze medewerkers terecht. U vindt in onze showroom de volgende soorten eenpersoons logeerbedden:

  • Verticale bedkasten
  • Horizontale bedkasten
  • Bedkasten inclusief bank
  • Bedkasten met tafel of bureau
  • Stapelbedden

Liever oriënteren voordat u langskomt in onze showroom? Dat kan via onze website. Per model vindt u op de productpagina informatie over het bed, zoals de afmetingen waarin het bed verkrijgbaar is. Het kopen van een multifunctioneel logeerbed is een goed idee als u op zoek bent naar een ruimtebesparend bed. Zo kunt u een bedkast eenvoudig opklappen wanneer u hem niet gebruikt.

Andere soorten logeerbedden

Easy Living is een speciaalzaak voor bedkasten en opklapbedden. Naast eenpersoons logeerbedden hebben we in onze showroom de volgende soorten bedden:

Inklapbaar logeerbed bekijken in showroom

Bekijk en test de logeerbedden in onze 600 m2 grote showroom in Amsterdam. De showroom vindt u op het onderstaande adres:

Easy Living BV
Middenweg 109-113A
1098 AH Amsterdam

Klantenservice

Wilt u meer informatie over tweepersoons logeerbedden? Neem contact op door te bellen naar 020 663 11 61, te whatsappen naar 06 82941119 of te e-mailen naar info@slaapbanken.nl. We zijn bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag/opmerking
Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.