Tweepersoons bedkasten

Tweepersoons bedkasten zijn eenvoudig te bedienen, besparen u veel ruimte en zijn multifunctioneel. Bij Easy Living vindt u bedkasten met matrasmaten tot 1,80 m. Het bestelde product bezorgen en monteren we gratis bij u thuis. Afhankelijk van uw wensen passen we de bedkast aan. Zo kiest u uit meerdere soorten matrassen, zoals traagschuim of binnenvering.

  • Gratis thuisbezorgd en gemonteerd
  • Bedden testen en kopen in onze showroom
  • Al 30 jaar specialist in bedkasten
  • CBW-erkende speciaalzaak

Voor vragen over onze collectie tweepersoons bedkasten kunt u bellen naar 020 663 11 61 of whatsappen naar 06 82941119. De comfortabele tweepersoons bedkasten bekijken en uitproberen kan in onze showroom in Amsterdam.

Assortiment tweepersoons bedkasten

Hier komt het assortiment.

Tweepersoons bedkast kopen

Bedkasten koopt u in onze showroom in Amsterdam. Enkele van onze populairste producten zijn ook online te bestellen: kijk daarvoor op de webshoppagina. In onze showroom kunt u alle modellen uitproberen. Na het bestellen van de tweepersoons bedkast, bezorgen en monteren we hem gratis. U vindt bij ons verschillende soorten tweepersoons bedkasten:

  • Verticale bedkasten
  • Horizontale bedkasten
  • Bedkasten inclusief bank
  • Bedkasten met tafel of bureau
  • Stapelbedden

Andere bedkasten en opklapbedden

Naast inklapbare tweepersoonsbedden, verkopen we andere soorten bedkasten en opklapbedden. Kijk op de productpagina van de gewenste bedkast om te zien in welke afmetingen hij beschikbaar is. De meeste bedkasten zijn zowel in de uitvoeringen eenpersoons als tweepersoons beschikbaar. Bent u benieuwd naar andere soorten bedkasten? Kijk dan op de volgende pagina’s:

Wat is een tweepersoons bedkast?

Een bedkast is wat het woord eigenlijk al zegt: een bed en een kast in één. Overdag dient hij als een kast, terwijl u hem ’s avonds eenvoudig transformeert tot een bed. Een bedkast wordt daarom ook wel een inklapbaar bed genoemd. Een goed voorbeeld hiervan is de bedkast Loft Boone:

De meeste bedkasten zijn uit te breiden met kastmodules, tafels en bureaus. Daarnaast zijn de kasten ook eenvoudig te gebruiken dankzij de gasveren, waardoor u weinig kracht hoeft te gebruiken om het bed op te klappen.

De bekendste bedkasten zijn de verticale en horizontale kasten. Bij verticaal openklappende bedkasten, zoals de bedkast Murphy, klapt het voeteneinde van het bed omhoog, waardoor de kast weinig woonruimte inneemt. Horizontaal openklappende bedkasten, zoals bedkast Base Selecta, staan ingeklapt op de zijkant van het bed, waardoor de kast minder hoog is dan verticale kasten.

Showroom

De bedkasten testen en kopen kan in onze showroom in Amsterdam. De showroom vindt u op het onderstaande adres.

Easy Living BV
Middenweg 109-113A
1098 AH Amsterdam

Klantenservice

Wilt u meer informatie over ons assortiment tweepersoons bedkasten? Neem contact op door te bellen naar 020 663 11 61, te whatsappen naar 06 82941119 of te e-mailen naar info@slaapbanken.nl. We zijn bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag/opmerking
Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.