Slaapstoel

Op zoek naar een niet al te grote eenpersoons slaapbank? Dan hebben we de slaapstoel die u zoekt! Wanneer u geen of een kleine slaapkamer over heeft, maar wel graag logés thuis ontvangt, dan is een eenpersoons slaapbank de ideale oplossing. Onze eenpersoons slaapbank transformeert u in een seconde om tot een heerlijke, volwaardige slaapplek.

  • Op uw locatie thuisbezorgd
  • Via WhatsApp bereikbaar
  • Kies uit vele maten slaapstoelen
  • Shop veilig met het CBW-keurmerk
  • Grote showroom in Amsterdam

Eenpersoons slaapbank? Kies een slaapstoel

Geen ruimte voor een bedbank, maar wel regelmatig vrienden of familie te logeren? Met een slaapstoel transformeert u een stijlvolle stoel in een handige eenpersoons slaapbank. Ideaal voor kleine ruimtes en beschikbaar in vele dessins en stofsoorten. In onze showroom adviseren we u graag over de beste slaapstoel voor u.

Easy Living staat voor fantastische service

Bij Easy Living vinden we service één van de belangrijkste zaken. Ook beschikken we over veel kennis van slaapstoelen. Wanneer u nog geen idee heeft van de soort slaapstoel die het beste bij u past, helpen we u graag aan een prachtig model. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen, behoeften en gebruik en adviseren u over de ideale slaapstoel voor u. Dat doen we natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee. Kom gerust eens langs in onze showroom.

Probeer een slaapstoel in onze showroom

Heeft u online een slaapstoel gevonden en wilt u het model graag proberen? In onze showroom in Amsterdam hebben we alle slaapstoelen, zodat u zeker weet dat dit hét model voor u is. Eenmaal besteld, bezorgen we de slaapstoel kosteloos bij u thuis. Voor bezorging op de Waddeneilanden en in België rekenen we wel verzendkosten. Onze bezorger neemt na levering al het afval mee. Het enige wat u nog hoeft te doen is voetjes omhoog, ogen dicht en wegdommelen in uw nieuwe slaapstoel.

Openingstijden

Maandag: 13.00 uur -17.30 uur
Dinsdag: 09.00 uur -17.30 uur
Woensdag: 09.00 uur -17.30 uur
Donderdag: 09.00 uur -17.30 uur
Vrijdag: 09.00 uur -17.30 uur
Zaterdag: 09.00 uur -17.00 uur