Slaapstoel

Op zoek naar een niet al te grote eenpersoons slaapbank? Dan hebben wij mogelijk de slaapbank die u zoekt! Wanneer u geen of een kleine slaapkamer over heeft, maar wel graag logés thuis ontvangt, dan is een eenpersoons slaapbank de ideale oplossing. Onze eenpersoons slaapbanken transformeert u in een seconde om tot een heerlijke, volwaardige slaapplek.  

  • Op uw locatie thuisbezorgd
  • Via WhatsApp bereikbaar
  • Volledig op maat gemaakte slaapbanken
  • Shop veilig met het CBW-keurmerk
  • Grote showroom in Amsterdam

De slaapstoel; een eenpersoons slaapbank die niet veel ruimte inneemt!

Wilt u af en toe kunnen beschikken over een extra slaapplek, maar heeft u in huis niet alle ruimte? Dan is de slaapstoel een ideale oplossing. Overdag kan de slaapstoel gebruikt worden als extra zitplek en mocht het nodig zijn dan is het mogelijk om met gemak een bed tevoorschijn te toveren. Uiteraard hebben wij meerdere 1 persoons slaapbanken beschikbaar in diverse uitvoeringen. De slaapstoel is samen te stellen in verschillende materialen en stoffen.

Een slaapstoel proberen in de showroom?

Wij begrijpen maar al te goed dat u een slaapstoel liever niet besteld van een plaatje. Daarom hebben wij een zeer uitgebreide showroom met diverse 1 persoons slaapbanken. Onze ervaren adviseurs helpen u graag met een vrijblijvend advies. Dus kom gerust een keertje bij ons langs!

Een slaapstoel bij u thuisbezorgd

Wij bezorgen uw slaapstoel gratis bij u thuis (vaste land van Nederland), de service die u mag verwachten van een speciaalzaak. Tijdens het koopproces zullen wij u een aantal vragen stellen over de afleversituatie van de 1 persoons slaapbank. Voor de bezorging van uw slaapstoel werken wij met ons eigen ervaren bezorgteam. Wij nemen ook al het verpakkingsmateriaal weer mee. Als wij weg gaan kunt u meteen uw slaapstoel gaan gebruiken!

Adres showroom

Wij zijn goed bereikbaar vanaf de ring A10.

Easy Living
Middenweg 109-113A
1098 AH, Amsterdam

Openingstijden

Maandag:   13.00 uur -17.30 uur
Dinsdag:   09.00 uur -17.30 uur
Woensdag:   09.00 uur -17.30 uur
Donderdag:   09.00 uur -17.30 uur
Vrijdag:   09.00 uur -17.30 uur
Zaterdag:   09.00 uur -17.00 uur