Bedbanken & slaapbanken

Op zoek naar een kwalitatief goede slaapbank of bedbank? Easy Living Slaapbanken en Bedkasten biedt u:

  • Méér dan 50 verschillende slaapbanken
  • Een grote showroom waar u al onze modellen kunt uitproberen
  • Gratis bezorging op het vaste land van Nederland en tegen toeslag ook in België
  • CBW- erkend
  • Alle hieronder getoonde slaapbanken kunt u in onze showroom ook zien en voelen
  • Meestal een ruime stofkeuze

Easy Living Slaapbanken en Bedkasten biedt een groot assortiment aan slaapbanken in diverse stijlen waarbij kwaliteit voorop staat. Vrijwel alle slaapbanken zijn verkrijgbaar als tweepersoons slaapbank. Op zoek naar een slaapbank of bedbank die snel leverbaar is? Kijk dan eens bij de Aanbiedingen of op onze Webshop.

Klik hieronder op de afbeelding van de slaapbank en bedbank voor meer informatie over het product.

Slaapbanken

Ontdek het ruime en veelzijdige assortiment slaapbanken van Easy Living. Wij hebben modellen in diverse kleuren, groottes en stijlen en bij ons kunt u zowel terecht voor een eenpersoons als tweepersoons slaapbank.

Eenpersoons of tweepersoons bedbank?

Het merendeel van de slaapbanken is verkrijgbaar in diverse groottes. Verreweg de meeste modellen zijn leverbaar als 2-persoons slaapbank of bedbank (vanaf 140 cm breed). Op de productpagina van een bedbank vindt u meer informatie over de precieze maten.

AFMETINGEN VAN EEN BEDBANK

In onze slaapbank en bedbank collectie vindt u diverse soorten bedbanken en bedsystemen met verschillende afmetingen. Op de productpagina kunt u zien in welke bankbreedte, bedbreedte, bedhoogte en bedlengte de bedbank beschikbaar is.

Voor elke nacht of incidenteel gebruik?

Het grootste gedeelte van onze collectie is geschikt voor dagelijks gebruik. Een aantal van de slaapbanken is vooral te gebruiken als gastenbed. Bij deze modellen ligt het accent meer op het design.

Het bedsysteem, soort matras en de bediening zijn bepalend voor de geschiktheid van een bedbank als permanent bed of als gastenbed. Twijfelt u aan de geschiktheid van een bepaald model bedbank? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Bedsysteem en matras

Er bestaan acht verschillende bedsystemen. Afhankelijk van het soort mechaniek is er qua matras keuze uit polyether, binnenvering, pocketvering, latex, koudschuim, futon en traagschuimmatrassen.

In de meeste gevallen rusten de matrassen van de bedbanken op een latten-, trasmat- of spiraalbodem. Bij sommige modellen is een opbergruimte voor het beddengoed aanwezig. Op de productpagina van een slaap- en bedbank vindt u meer informatie over het model.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze collectie of een specifiek model slaapbank of bedbank? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020-663 11 61 of vul ons contactformulier in.