Slaapbank Sigmund 80 x 200 - Easy Living
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Tijdelijke aanduiding

Slaapbank Sigmund 80 x 200

Stel een vraag

Slaapbank Sigmund 80 x 200

Slaapbank Sigmund is de ideale oplossing wanneer u flexibel wilt kunnen beschikken over een één- óf tweepersoonsbed!Deze slaapbank beschikt over een prachtig design en kan ook prima dienst doen als Daybed. Slaapbank Sigmund bestaat uit 2 zeer comfortabele pocketvering matrassen die op elkaar zijn geplaatst. Daarnaast zitten er ook 2 rug/ armdelen bij die zowel dienst kunnen doen als een steuntje in de rug, onder het hoofd of onder de armen. Door de twee matrassen van elkaar af te halen en naast elkaar te leggen op de grond ontstaat er een bedmaat van 2x 80 x 200. U kunt er dus zelf voor kiezen of u het als één groot bed van 160 breed opmaakt of de twee bedden uit elkaar schuift. Als er maar één slaapplek nodig is kunt u het bovenste matras voorzien van beddengoed en hoeft u verder niets te doen. Slaapbank Sigmund is uniek in zijn soort en biedt verrassend veel mogelijkheden. Het voordeel is dat de slaapbank als bank maar 80 cm diep is, maar toch de mogelijkheid heeft om een bed te kunnen bieden met een totale breedte van 160 cm!

De slaapbank Sigmund geeft een bedmaat van 80x200 óf 2x 80x200 met heerlijke comfortabele pocketveringmatrassen. Slaapbank Sigmund is uitgevoerd in een grijs gemêleerde stof en heeft eiken houten pootjes. (zoals op de product foto's)

In deze stof bedraagt de prijs voor de € 895,-- i.p.v. € 1.030,--

Belangrijke informatie m.b.t. de levering:

De slaapbank Sigmund zit verpakt in karton en plastic en kan, doordat het losse onderdelen zijn, over het algemeen overal naar binnen. Mocht u echter twijfelen of de slaapbank bij u naar binnen kan, laat het ons dan even weten. Wij monteren de slaapbank op de door u uitgekozen plek en nemen al het verpakkingsmateriaal weer mee; dat is nog eens service! Levering en montage zijn dus GRATIS.

Levering vindt afhankelijk van uw woonplaats binnen 2- 14 werkdagen plaats. Heeft u een uiterlijke datum? Neem dan eerst contact op met onze medewerkers om dit te bespreken.

Op verlanglijstje
Specificaties
Bankbreedte (in cm)

200

Bankdiepte (in cm)

80

Uitgeklapte maat (in cm)

80 óf 160

Bedbreedte (in cm)

80 óf 2x 80

Bedlengte (in cm)

200

Bedhoogte (in cm)

42 óf 21

Ondervering

Pocketvering

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling