Slaapbank Piccolino 140

Bankbreedte (in cm) 168
Bankdiepte (in cm) 99
Uitgeklapte maat (in cm) 217
Bedbreedte (in cm) 140
Bedlengte (in cm) 200
Bedhoogte (in cm) 57
Ondervering metalen raster
Matras opties Pocketvering
Bedsysteem Twilight
Bekleding Stof

Slaapbank Piccolino 140

Twilight mechaniek

De slaapbank Piccolino is een zeer compacte slaapbank. Met de bedmaat van 140 cm. breed, vraagt deze slaapbank slechts een totale breedte van 166 cm. Met het Twilight bedsysteem beschikt deze slaapbank ook nog eens over het beste mechaniek. Het showroommodel biedt een zeer luxe pocketveringsmatras van 17 cm dik. Het mechaniek kan op een eenvoudige wijze worden uitgeklapt, zonder eerst de kussens van de bank te hoeven verwijderen. Bij slaapbanken met dit mechaniek worden de zit- en rugkussens dus niet gebruikt als onderdeel van het bed. Het hoeslaken kan om het matras heen blijven zitten tijdens het in- en uitklappen. Het dekbed en de hoofdkussens dient u elders op te bergen. Deze slaapbank heeft een matrasmaat 140x200 cm.
Slaapbank Piccolino is in onze showroom te bekijken en uit te proberen.

Prijs vanaf € 2.482

WhatsApp: Wij zijn bereikbaar tussen 0900-1700 dinsdag t/m zaterdag, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Mail: Wij zijn 24/7 bereikbaar per Email, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Slaapbank Piccolino 140 kopen

Wilt u Slaapbank Piccolino 140 kopen? Kom dan naar onze vestiging in Amsterdam. U vindt de routebeschrijving op onze contactpagina.

Bekijk in de showroom

Showroom