Slaapbank

Slaapbanken en slaapstoelen

Op zoek naar een kwalitatief goede slaapbank? Easy Living Slaapbanken en Bedkasten biedt u:

  • Breed assortiment met meer dan 50 soorten slaapbanken
  • Een grote showroom om de modellen te testen
  • Gratis levering op het vasteland van Nederland
  • CBW- erkende speciaalzaak
  • Zeer ruime stofkeuze

In ons grote aanbod zit ongetwijfeld de ideale slaapbank voor uw interieur. Bent u nog niet helemaal zeker van het model? Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we graag uw wensen voor een nieuwe slaapbank. We gaan dan aan de slag om voor u het ideale model te vinden. Kwaliteit en service staan bij Easy Living altijd voorop. De meeste slaapbanken in ons assortiment zijn verkrijgbaar in diverse maten. Onze collectie bestaat uit een ruimte keuze eenpersoons én tweepersoons slaapbanken. Liever een slaapbank die we op korte termijn kunnen leveren? Bekijk dan de aanbiedingen of onze webshop.

 In onderstaande tabel vindt u overzichtelijk de verschillende soorten bedsystemen uit ons assortiment:

slaapbank met dwarsslaap mechaniek

slaapbank met bedsysteem Rollomatic

slaapbank met ClicClac systeem

slaapbank met Twilight mechaniek

slaapbank met Nova-Millennium mechaniek

Contact opnemen met Slaapbanken.nl

Heeft u een vraag over een van onze slaapbankenof wilt u een afspraak inplannen voor een showroombezoek? Dit kan door te bellen naar 020-633 11 61 of een e-mail te sturen naar info@slaapbanken.nl.

Groot aanbod slaapbanken

Uw slaapbank van Easy Living

Ontdek het ruime en veelzijdige assortiment slaapbanken van Easy Living. Wij hebben modellen in diverse kleuren, groottes en stijlen en bij ons kunt u zowel terecht voor een eenpersoons als tweepersoons slaapbank.

Eenpersoons of tweepersoons slaapbank

Het merendeel van de slaapbanken is verkrijgbaar in diverse groottes. Verreweg de meeste modellen zijn leverbaar als 2-persoons slaapbank (vanaf 140 cm breed). Op de productpagina van elke slaapbank vindt u meer informatie over de precieze maten.

Afmetingen van onze slaapbanken

In onze slaapbank collectie vindt u diverse soorten bedsystemen met verschillende afmetingen. Op de productpagina kunt u zien in welke bankbreedte, bedbreedte, bedhoogte en bedlengte de slaapbank beschikbaar is.

Slaapbank voor incidenteel en dagelijks gebruik

Het grootste gedeelte van onze collectie is geschikt voor dagelijks gebruik. Een aantal van de slaapbanken is vooral te gebruiken als gastenbed. Bij deze modellen ligt het accent meer op het design.

Het bedsysteem, soort matras en de bediening zijn bepalend voor de geschiktheid van een slaapbank als permanent bed of als gastenbed. Twijfelt u aan de geschiktheid van een bepaald model? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Bedsysteem en matras

Er bestaan acht verschillende bedsystemen. Afhankelijk van het soort mechaniek is er qua matras keuze uit polyether, binnenvering, pocketvering, latex, koudschuim, futon en traagschuimmatrassen.

In de meeste gevallen rusten de matrassen van de slaapbanken op een latten-, trasmat- of spiraalbodem. Bij sommige modellen is een opbergruimte voor het beddengoed aanwezig. Op de productpagina van elke slaapbank vindt u meer informatie over het model.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze collectie of een specifiek model slaapbank? Neem dan contact met ons via 020-663 11 61 of vul ons contactformulier in

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag/opmerking
Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.