Over ons

Sinds 1985 is Easy Living al een feit in Amsterdam. Easy Living opende haar deuren als allround meubelzaak aan de Ceintuurbaan te Amsterdam. Ook toen verkochten wij al slaapbanken en bedkasten. Met de verhuizing in 1990 naar de Middenweg in Amsterdam werd met succes de overstap naar een volledige specialisatie op het gebied van slaapbanken en bedkasten gemaakt.

In 2016 is Easy Living overgenomen door de volgende generatie. Zij werken met veel plezier verder aan het succes van Easy Living. Uiteraard zijn zij de normen en waarden uit het verleden niet vergeten!

Slaapbanken voormalig pand

Oude pand van Easy Living op de Ceintuurbaan

“Onze passie ligt in het meedenken over ruimtebesparende oplossingen. Wij staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en een hoge mate van service. Wij verkopen slaapbanken en bedkasten die kunnen dienen als logeerbed, maar ook modellen die geschikt zijn voor iedere nacht,” Danielle Bergman, mede-eigenaar

Easy Living: dé speciaalzaak op het gebied van slaapbanken en bedkasten.

U vindt bij Easy Living meer dan 50 soorten slaapbanken en 19 verschillende bedkasten, verspreid over een showroom van ruim 600 m2 groot. Zo kunnen wij u gemakkelijk al onze verschillende bedsystemen laten zien en voelen. De medewerkers van Easy Living beschikken over jarenlange ervaring in het adviseren over de mogelijkheden van slaapbanken en bedkasten. Wij helpen u graag met veel plezier met het vinden van uw ideale slaapbank of bedkast wanneer u onze showroom bezoekt.

Easy Living monteert de slaapbanken en bedkasten zelfstandig

Slaapbanken en bedkasten bestelbus
Het vakkundige montageteam heeft vele jaren ervaring met het monteren van slaapbanken en bedkasten. Uw slaapbank of bedkast wordt op de plek van bestemming afgeleverd en gemonteerd, zodat u direct van uw slaapbank of bedkast kan gaan genieten.

Easy Living monteert en levert gratis door het vaste land van Nederland en voor een kleine toeslag ook op de Waddeneilanden en in België.

“Wij gaan pas weg als wij met de klant een laatste check van de slaapbank of bedkast hebben gedaan en alles naar tevredenheid is bezorgd en gemonteerd,” Jeroen Faber, mede-eigenaar.