Opklapbed eenpersoons

Een eenpersoons opklapbed is de ultieme vorm van ruimtebesparing. Bij Easy Living kiest u uit veel verschillende modellen opklapbedden voor uzelf of als logeerbed. Kies bijvoorbeeld een horizontale of verticale uitvoering. Wilt u een eenpersoons opklapbed met tafel of bureau? Bekijk, probeer in onze showroom en kies uw nieuwe opklapbed!

  • Kies uit diverse eenpersoons opklapbedden
  • Probeer alle modellen in onze showroom
  • Ideaal voor de logeerkamer of voor uw studio
  • Gebruik de ruimte optimaal

Voor vragen neemt u contact met ons op via 020-633 11 61 of stuurt u een mail naar info@slaapbanken.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom om alle eenpersoons opklapbedden te bekijken en proberen.

Eenpersoons opklapbed: ideale ruimtebesparing

Heeft u niet voldoende ruimte voor een regulier bed en wilt u de ruimte optimaal gebruiken? Met een eenpersoons opklapbed beschikt u overdag over de ruimte die u nodig heeft. Voor het slapengaan klapt u het bed naar beneden. Doorgaans kiezen huizenbezitters voor een eenpersoons opklapbed om met een klein oppervlak het meeste uit de ruimte te halen. Ideale ruimtebesparing noemen we dat! Easy Living heeft eenpersoons opklapbedden in een horizontale en verticale uitvoering.

Horizontaal opklapbed

Heeft u een smalle ruimte en bent u op zoek naar een opklapbed? Dan past de horizontale variant het beste bij u. Bij dit model klapt het bed over de breedte uit, waardoor het minder ruimte nodig heeft om uit te klappen dan de verticale variant. U kunt een horizontaal eenpersoons opklapbed combineren met een bureau óf zelfs een dubbele variant kiezen waardoor er een stapelbedkast ontstaat!

Verticaal opklapbed

Liever de hoogte in? Dan past een verticaal eenpersoonsopklapbed beter bij u. Een verticaal opklapbed klapt u in de hoogte op en naar beneden en is smaller dan de horizontale variant. Mocht u dan nog meer ruimte over hebben dan kunt u aan de zijkanten doorbouwen met bijpassende opberg- en kledingkasten. Ook kunt u een eenpersoons verticaal opklapbed combineren met een bureau, tafel of bankje om zo in een handomdraai nog meer ruimte te creëren!

Opklapbed eenpersoons met bureau

Vooral in kleine ruimtes is het wenselijk de beschikbare ruimte goed te gebruiken. Combineer daarom een eenpersoons opklapbed met een bureau en creëer in een handomdraai zowel een studieruimte als een bed! Meer ruimte nodig? Combineer dan onze eenpersoons opklapbedden met een bijpassende opzetkast.

Probeer onze eenpersoons opklapbedden

Hebben we u overtuigd van het nut en de effectiviteit van een eenpersoons opklapbed en wilt u de modellen proberen? In Amsterdam vindt u onze 600 m2 tellende showroom. Hier bent u vrij om alle opklapbedden te testen en uw ideale model aan te schaffen. Ook voor al uw vragen over onze eenpersoons opklapbedden kunt u terecht in onze showroom. We adviseren u graag onder het genot van koffie of thee. Wie liever telefonisch of digitaal antwoord wil, kan bellen naar 020-663 11 61 of een mail sturen naar info@slaapbanken.nl.