Opklapbed Poppi desk

Kastbreedte (in cm) 216
Kastdiepte (in cm.) 31
Kasthoogte (in cm.) 102,3
Uitgeklapte maat (in cm) 100,5
Bedbreedte (in cm) 85
Bedlengte (in cm) 200
Uitklaprichting Horizontaal
Ondervering Lattenbodem

Opklapbed Poppi Desk is een horizontaal uitklapbare Opklapbed met een bedmaat van 85x200 cm. Het bureaublad is een extra optie en maakt deze Opklapbed multifunctioneel! Het bureaublad is eenvoudig weg te klappen en daarna kunt u in een handomdraai het bed tevoorschijn toveren! Deze bedkast heeft een diepte van slechts 31 cm. De breedte is 216 cm. en de hoogte bedraagt 102,3 cm. De bedkast wordt standaard met een lattenbodem geleverd. Het is ook mogelijk om de bedkast Poppi zonder bureau te bestellen.

Bedkast model Poppi is verkrijgbaar in melamine in de kleuren wit, perla, tortura eiken zand en eiken bruin. Ook is het mogelijk de bedkast in 33 lakkleuren te verkijgen. Hierbij is het mogelijk om de romp in een andere kleur dan de frontpanelen en het bureaublad te kiezen. De frontpanelen zijn ook nog leverbaar in glanzend kunststof wit en in houtfineer in de kleuren eiken walnoot en gerookt eiken. Het bureaublad kan in houtfineer walnoot of gerookt eiken en alle lakkleuren geleverd worden. De keuze van afwerking is van invloed op de prijs. Tevens zijn er bijpassende matrassen leverbaar. Matrasdikte ongeveer 18 cm.

Prijzen van de bedkast geheel in melamine wit, exlusief matras en zonder bureaublad bij een bedmaat van:

  • 85x200 cm. € 1.483

en met bureaublad bij een bedmaat van:

  • 85x200 cm. € 2.186

WhatsApp: Wij zijn bereikbaar tussen 0900-1700 dinsdag t/m zaterdag, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Mail: Wij zijn 24/7 bereikbaar per Email, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Opklapbed Poppi desk kopen

Wilt u Opklapbed Poppi desk kopen? Kom dan naar onze vestiging in Amsterdam. U vindt de routebeschrijving op onze contactpagina.

Bekijk in de showroom

Showroom