Opklapbare logeerbedden

Opklapbare logeerbedden van Easy Living zijn eenvoudig te gebruiken en een ruimtebesparende oplossing voor in uw logeerkamer. ’s Nachts slapen uw logés op een comfortabel bed, terwijl het bed overdag geen ruimte in beslag neemt. Opklapbare logeerbedden test en koopt u in onze showroom in Amsterdam.

  • We bezorgen en monteren gratis in Nederland
  • Bedden testen en kopen in showroom
  • Veilige aankoop: we zijn CBW-erkend
  • Al 30 jaar speciaalzaak voor slaapbank en bedkast

Neem voor vragen over onze inklapbare logeerbedden contact op door te bellen naar 020 663 11 61, te whatsappen naar 06 82941119 of te e-mailen naar info@slaapbanken.nl.

Ons assortiment opklapbare logeerbedden

Hier komt het assortiment.

Opklapbaar logeerbed kopen

Een opklapbaar logeerbed is een goede manier om veel ruimte te besparen en een kamer efficiënter in te richten. Onze logeerbedden koopt u in onze showroom in Amsterdam. Easy Living is een CBW-erkende winkel, waardoor u verzekerd bent van een veilige aankoop. U vindt bij ons de volgende soorten opklapbare logeerbedden:

  • Verticale bedkasten
  • Horizontale bedkasten
  • Bedkasten inclusief bank
  • Bedkasten met tafel of bureau
  • Stapelbedden

Per logeerbed vindt u op de productpagina meer informatie over het product, zoals de afmetingen waarin het model verkrijgbaar is. Een deel van ons assortiment kunt u ook online kopen: bekijk de webshoppagina voor producten die via de website te bestellen zijn.

Soorten logeerbedden

Easy Living heeft een ruim assortiment aan logeerbedden. De meeste bedden zijn inklapbaar en gemakkelijk op te bergen als uw gasten weer naar huis zijn gegaan. Naast opklapbare logeerbedden vindt u bij ons de volgende soorten bedkasten en opklapbedden:

Opklapbare logeerbedden bekijken in showroom

Probeer onze bedden uit en koop ze in onze showroom in Amsterdam. De showroom vindt u op het onderstaande adres:

Easy Living BV
Middenweg 109-113A
1098 AH Amsterdam

Klantenservice

Wilt u meer informatie over ons assortiment opklapbare logeerbedden? Neem contact op door te bellen naar 020 663 11 61, te whatsappen naar 06 82941119 of te e-mailen naar info@slaapbanken.nl. We zijn bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag/opmerking
Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.