Slaapbank horizontaal uitklappen concept

Een horizontaal uitklapbare slaapbank maakt gebruik van de bankbreedte of –diepte voor de lengte van het bed. Hierdoor bespaart u gegarandeerd ruimte in de hoogte. Het voordeel van dit systeem is dat u bij de inrichting van uw slaap- of woonkamer geen rekening hoeft te houden met de wanden, omdat de slaapbank deze vrijhoudt.

  • Gratis montage bij uw bezorging
  • Meer dan 300 klanten geven ons een 9,0
  • Vakkundig advies van ervaren personeel
  • Veilige aankoop: CBW-erkend
  • Vrijblijvend een slaapbank uitproberen in onze showroom

Berg uw beddengoed op in uw slaapbank

U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten matrassen, zoals: koudschuim, binnenvering of pocketvering. Wilt u extra ruimte besparen? Kies dan voor een slaapbank met opbergruimte. Op deze manier bergt u gemakkelijk uw beddengoed en extra dekens of kussens op. U heeft een vrije keuze uit diverse kleuren. Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op om al uw wensen met ons te bespreken. We adviseren u dan voor de best passende oplossing.

Aanbod