Logeerbedden

U wilt een goed logeerbed aanbieden, maar u wilt geen verlies van ruimte in huis? Wij hebben dé oplossing: een slaapbank of bedkast! Met een slaapbank of een bedkast gebruikt u de ruimte efficiënter, maar kunt u toch in een handomdraai een logeerbed tevoorschijn toveren! Wij leveren de logeerbedden gratis bij u af en monteren het logeerbed op de gewenste plaats. Bezoek onze showroom in Amsterdam om de logeerbedden uit te proberen.

Beoordeeld met een 9,1

Gratis levering en montage

Waarom een logeerbed kopen bij Easy Living?

Vind een geschikt logeerbed op onze website en bezoek onze showroom in Amsterdam om het logeerbed uit te proberen. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van slaapbanken en bedkasten. Wij beschikken over de ervaring om u te helpen met het kiezen van een juist logeerbed. Wij bieden kwalitatief goede logeerbedden. Als u besluit een logeerbed te kopen dan leveren het logeerbed gratis bij u af tenzij u in het buitenland of op de Waddeneilanden woont. Ons montageteam monteert het logeerbed op de gewenste plek, zodat u direct kunt genieten van het logeerbed.

  • Alle logeerbedden zijn in de showroom te zien
  • Service en klantvriendelijkheid staan centraal
  • 30 jaar ervaring in logeerbedden, slaapbanken en bedkasten
  • Logeerbed kopen vanaf € 542,-
  • Gratis levering en montage

Mijn complimenten voor de kwaliteit van het logeerbed. Alle logees hebben tot nu toe heerlijk geslapen.
Lloyd, 31 jaar

De mannen van Easy Living hebben het logeerbed netjes in elkaar gezet en alle plastic meegenomen. Op een prettige manier geadviseerd en te woord gestaan. Topservice!
Fenna, 46 jaar

Logeerbedden met meerdere functionaliteiten

Een logeerbed in de vorm van een slaapbank is multifunctioneel: als u het bed niet gebruikt, kunt u het inklappen en als bank gebruiken. Met het neerzetten van een slaapbank als logeerbed kunt u de ruimte een extra functie geven: het staat niet alleen gezellig, maar u kunt de kamer naast logeerkamer ook inrichten als tv-kamer of relaxruimte.

Een bedkast kan ingeklapt worden, in sommige gevallen met beddengoed en al. Een bedkast kan aangevuld worden met een inklapbaar bureau, tafel of bankje. Op deze manier kunt u de logeerkamer ook gebruiken als studeer- of werkkamer.

Ruimtebesparende logeerbedden

Naast bovenstaande functionaliteiten, is het gebruik van een bedkast of slaapbank  als logeerbed enorm ruimtebesparend. Een slaapbank heeft een diepte tussen de 80 en 100 cm , terwijl een bedkast een diepte heeft tussen de 31 en 65 cm. Als u dus niet perse in die ruimte een zitgelegenheid hoeft te hebben is een bedkast ruimtebesparender.

Kwalitatief goed logeerbed

Er bestaat vaak het idee dat een slaapbank niet comfortabel kan zijn. Tegenwoordig hoeft dat echt niet meer het geval te zijn! Wij verkopen slaapbanken als logeerbedden met een hoge kwaliteit, waar u met een gerust hart uw logees op kan laten slapen! Wij verkopen zelfs slaapbanken die geschikt zijn voor iedere nacht.

Alle logeerbedden die u op onze website vindt, kunt u bekijken en uitproberen in onze showroom. Wij helpen u graag met het uitleggen van de verschillen tussen de modellen om uiteindelijk een passend en comfortabel logeerbed te kunnen vinden dat aan al uw wensen voldoet.

Levering en bezorging

Wij bezorgen én monteren alle logeerbedden gratis in Nederland bij u thuis (exclusief de Waddeneilanden).

Goede service. Ze hebben het logeerbed vakkundig geïnstalleerd. Supertevreden met het resultaat!
Frans, 56 jaar

Neem contact op met Easy Living

Alle logeerbedden zijn uit te proberen in onze showroom in Amsterdam. Neem contact met ons op als u vragen heeft over onze logeerbedden.

020 663 11 61 info@slaapbanken.nl