Bedbank aanbieding 2 slaapfauteuils Alexa 80 rood

Width Sofa (in cm) 2x80
Depth sofa(in cm) 99
Unfolded size (in cm) 200
Width bed (in cm) 2x80
Length bed (in cm) 200
Height bed (in cm) 40
Bed base slatted base
Mattress options gelform mattress
Bed system BZ-system
Upholstery Fabric

Een set van de slaapfauteuil Alexa is de ideale oplossing wanneer u flexibel wilt kunnen beschikken over een één- óf tweepersoonsbed!
Door twee slaapfauteuils Alexa tegen elkaar aan te zetten ontstaat er een bank, maar ook een bed 160x200 cm. Omdat het twee losse elementen zijn kunt u ze onafhankelijk van elkaar uitklappen. Handig wanneer er maar één gast is. Tevens kunt u ze te allen tijde uit elkaar schuiven, zowel in de zit óf slaapstand.

U verandert de slaapfauteuil Alexa met gemak in een comfortabel bed. Wanneer u het zitgedeelte iets optilt en naar voren trekt, rolt het bedsysteem uit.
In de Bedbank zit een lattenbodem verwerkt met daarop een kwalitatief goed matras. De vulling bestaat uit een onderlaag van polyether met een zeer comfortabele toplaag van gelform. Een set van de slaapfauteuil Alexa geeft een bedmaat van 2x80x200 en is uitgevoerd in de kleur rood.

In deze stof bedraagt de prijs voor de 2 slaapfauteuils Alexa 80 met gelformmatrassen € 1.199 i.p.v. € 1.358, te koop hier in onze webshop

In onze webshop zijn de slaapfauteuils ook verkrijgbaar in het grijs.

Buy the Bedbank aanbieding 2 slaapfauteuils Alexa 80 rood

Looking to buy the Bedbank aanbieding 2 slaapfauteuils Alexa 80 rood? Please visit our store in Amsterdam. You can find the directions on our contact page.

Visit the showroom

Opening hours