Eenpersoons logeerbedden

Voor een ruimtebesparende oplossing in uw logeerkamer moet u een eenpersoons logeerbed van Easy Living hebben. Onze eenpersoons logeerbedden zijn multifunctioneel en in vele soorten en maten verkrijgbaar. Zo hebben we in ons assortiment bedkasten en inklapbare bedden. Onze modellen zijn gemaakt van robuuste en lichtgewicht materialen die het bed zowel comfortabel als eenvoudig te gebruiken maken. De bedden testen en kopen kan in onze showroom in Amsterdam.

  • Gratis bezorging en montage in Nederland
  • Showroom (600 m2) in Amsterdam
  • CBW-erkende winkel: veilige aankoop
  • Ruim 30 jaar slaapbanken- en bedkastenspeciaalzaak

Voor meer informatie over eenpersoons logeerbedden neemt u contact op door te bellen naar 020 663 11 61 of te whatsappen naar 06 82941119.

Assortiment eenpersoons logeerbedden

Hier komt het assortiment.

Eenpersoons logeerbedden kopen

Het kopen van een multifunctioneel logeerbed kan uitsluitend in onze showroom in Amsterdam. Bij het kopen van een logeerbed dient u te letten op enkele dingen. Zo moet u niet alleen kijken naar de grootte en vorm van het bed, maar bijvoorbeeld ook naar hoe u het bed gaat gebruiken. Gebruikt u hem elke dag of incidenteel? In de showroom kunt u de tijd nemen om de eenpersoons logeerbedden uitgebreid te testen en te vergelijken. Ons personeel staat klaar om u van deskundig advies te voorzien. U vindt bij ons de volgende soorten eenpersoons logeerbedden:

  • Verticale bedkasten
  • Horizontale bedkasten
  • Bedkasten inclusief bank
  • Bedkasten met tafel of bureau
  • Stapelbedden

Wilt u liever oriënteren voordat u langskomt in onze showroom? Dat kan via onze website. Per product vindt u op de productpagina meer informatie over het bed, zoals de afmetingen waarin hij verkrijgbaar is.

Andere soorten logeerbedden

Easy Living is speciaalzaak voor bedkasten en opklapbedden. Naast eenpersoons logeerbedden hebben we in onze showroom de volgende soorten bedden:

Bedden bekijken in showroom

Bekijk en test onze inklapbare logeerbedden in onze 600 m2 grote showroom in Amsterdam. De showroom vindt u op het onderstaande adres:

Easy Living BV
Middenweg 109-113A
1098 AH Amsterdam

Klantenservice

Wilt u meer informatie over eenpersoons logeerbedden of heeft u vragen over Easy Living? Neem contact op door te bellen naar 020 663 11 61, te whatsappen naar 06 82941119 of te e-mailen naar info@slaapbanken.nl. We zijn bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag/opmerking
Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.