Easy Living Projecten

Easy Living is ook uw partner voor grotere projecten. Denk aan het leveren van meerdere slaapbanken of bedkasten tegelijk voor:

  • Studio’s
  • Nieuwbouwprojecten (modelwoningen)
  • Hotels
  • Verhuurappartementen
  • B&B’s
  • Zorginstellingen
  • Enz.

Wij beschikken over de ervaring en kwaliteit om uw project te ondersteunen. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief goede producten die geschikt zijn om te worden gebruikt door andere dan uzelf. Menig ruimte krijgt een waardevermeerdering van de slaapoplossingen die wij kunnen bieden!

Ook interesse om extra slaapplekken te creëren en wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Om een indruk te geven van wat wij in het verleden o.a. aan projecten hebben gedaan hebben wij hieronder een kleine opsomming gemaakt:

Verhuurappartementen in Amsterdam:

Voor een groot verhuurbedrijf in luxe appartementen in Amsterdam hebben wij 10 slaapbanken geleverd. Deze slaapbanken zijn van zeer goede kwaliteit en staan prachtig in de stijlvolle appartementen. Op deze manier zijn er meer slaapplekken gecreëerd voor de verhuur van de appartementen.

Hotel in Amsterdam

Voor een boetiek hotel in Amsterdam hebben wij voor 4 luxe suites prachtige slaapbanken mogen leveren. Op deze manier kan dit hotel hun suites niet alleen voor 2 personen verhuren, maar ook uitbreiden naar max. 4 personen. Het model van de slaapbank komt prachtig tot zijn recht in de zeer mooi ontworpen suites.

Studio’s Villa Mokum

In samenwerking met de projectontwikkelaar hebben wij een modelwoning van de studio’s in Villa Mokum mogen inrichten met de bedkast Ulisse Dining: een bedkast inclusief eettafel. Zo kan er in de ruimte een eettafel/bureau worden geplaatst dat tevens kan worden veranderd naar een bed. Een vast bed in de ruimte was niet meer nodig! De ideale ruimtebesparing in een studio! Meerdere kopers van de studio’s hebben dan ook voor deze oplossing gekozen.

Diverse stichtingen/ zorginstellingen

Meerdere malen heeft de bedkast Enna al diverse medewerkers van stichtingen en zorginstellingen blij mogen maken. Ideaal als bed voor de nachtdienst of als extra slaapplaats.

Hotel in Egmond aan Zee

Dit hotel kwam bij ons met de vraag om kleine kamers een multifunctionele functie te geven. Zodoende hebben zij ervoor gekozen om 4 kamers een slaapbank neer te zetten die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Op deze manier hoefde er geen vast bed in de kamer te staan. Nog steeds ontvangen zij van hun klanten goede reacties op het zit en slaapcomfort!