Verrassend en innovatief; De Slaapbank en Bedkast

In de vorige blog hebben we het gehad over de vooroordelen van de slaapbank en in het kort de voordelen van de slaapbank. Want wie wil nu niet zijn logees een goed bed bieden, waarin zij heerlijk kunnen slapen. In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van een slaapbank en welke mogelijkheden er nog meer zijn om de perfecte combinatie van wonen en slapen te creëren.

The next generation slaapbank

Zoals in de vorige blog is beschreven zijn de slaapbanken niet meer zoals vroeger. Tegenwoordig zijn slaapbanken zeer trendy en stijlvol en is er een geschikte slaapbank voor elk interieur. Bekijk bijvoorbeeld onze slaapbank Melody.

blog 2

Er zijn diverse soorten slaapbanken en allen hebben zo hun eigen voordelen. Er zijn bijvoorbeeld;

  •       Uitklapbare slaapbanken; een slaapbank die eruit ziet als een bank, maar kan uitklappen tot een apart bed en is meestal geschikt voor twee personen.

  •       Bank met lade eronder; onder de bank ligt een lade die u kunt uitschuiven. Deze lade biedt een extra opslagruimte.

 

 

De belangrijkste voordelen!

Voordeel 1; Zeer goede kwaliteit

De slaapbanken van tegenwoordig zijn van zeer goede kwaliteit. Uw gasten slapen zeer comfortabel en hebben een goede nachtrust. Maar niet alleen voor de nacht is het heerlijk om op te slapen, ook wanneer u er gebruik van maakt als bank zit het zeer comfortabel.


Voordeel 2; Ruimte besparend

Een slaapbank is zeker ruimte besparend. Niet alleen in uw logeerkamer, maar ook in uw woonkamer. Het kan een vervanging van uw bankstel zijn.
Zo hebben wij de slaapbank Air-Long in ons assortiment. Een bankstel die u kunt uitklappen tot bed en in de bank zit een opbergvak voor alle slaapspullen.

blog 2.1blog 2.2

Voordeel 3; In een hand omdraai

In een hand omdraai een logeerbed voor uw gasten. Niet meer het gesjouw met matjes en matrassen, maar snel en eenvoudig een comfortabel bed.

 

Bedkasten

Heeft u een zeer kleine ruimte waarin alles moet passen, dan is een bedkast een aanrader. Bij een bedkast wordt er zeer efficiënt omgegaan met de ruimte. Bekijk hieronder de Bedkast Ulisse-dining. Op het eerste gezicht lijkt het een tafel tegen een kast aan, maar is het simpel uit te klappen tot een bed. Zo bespaart u veel ruimte.

blog 2.3blog 2.4
blog 2.5

De bedkast is er in diverse varianten. Bij slaapbanken.nl vindt u een groot aanbod bedkasten en slaapbanken. Bekijk deze op onze website.

Houdt de blog in de gaten over de nieuwste trends op het gebied van slaapbanken en bedkasten en doe ideeën op voor uw woning.

< Ook last van ruimtetekort? Een kleine woning zo efficiënt mogelijk inrichten >