Slaapbanken met Scandinavisch uiterlijk #SpaceSavingSunday deel 2

Slaapbanken met een Scandinavisch uiterlijk; mooi en handig!

Bij meubels met een Scandinavisch uiterlijk moet je denken aan het gebruik van rustige lichte kleuren en simpele lijnen. Scandinavisch uiterlijk betekent functioneel en verder geen onnodige tierelantijnen. Vaak wordt er ook gebruik gemaakt van hout. De Scandinavische woonstijl is ook terug te vinden in slaapbanken! Dus bij een keuze van een slaapbank kan je gewoon meedoen met deze woontrend. Wij worden in ieder geval altijd erg blij van deze uitstraling. Bij dit tweede deel van #SpaceSavingSunday zullen wij een paar voorbeelden van slaapbanken met een Scandinavisch uiterlijk laten zien.

Slaapbank Balder

Slaapbank Balder hoort bij de CLIC-CLAC systemen die geheel op eigen manier samen te stellen zijn. Balder staat voor het onderstel dat wordt gekozen. Bij deze slaapbank is dat een onderstel met een eiken houten poot en eiken houten armleuningen.
Het programma van de CLIC-CLAC systemen geeft u de keuze uit 8 verschillende onderstellen én dus keuze uit meerdere poot en armleuning opties. Als de keuze voor het onderstel is gemaakt heeft u daarnaast ook keuze uit 4 verschillende matrassen: classic, pocketvering, latex of softspring.
Allemaal verschillen de matrassen in de matrasvulling, hardheid en comfort. U kiest het matras wat het beste past bij uw wensen en het gebruik van de slaapbank. Bent u uit uw wens welk onderstel en welk matras het beste bij u past? Dan kunt u daarna de kleur en stof kiezen. U kunt kiezen uit een gestoffeerd matras. Dan is de stoffering aan het matras vast gemaakt en is de look dus gecapitonneerd. Heeft u liever een losse hoes? Ook dat kan! Op deze manier kunt u de hoes gemakkelijk laten reinigen en in de toekomst de kleur van de bank nog eens afwisselen en de bank met gemak een andere uitstraling heeft.
Kortom tezamen met de keuze uit diverse stoffen en kleuren is de variatie mogelijkheid met deze modellen eindeloos.

                                                  Slaapbank Cubed

Zoek je een slaapbank met een mooi design? Dan wordt je toch helemaal blij van onze slaapbank Cubed!
Slaapbank Cubed heeft prachtige eiken houten poten die mooi combineren met de grijs gemêleerde stof. U komt op een koudschuim matras HR 40 te liggen op een metalen raster. Doordat deze slaapbank geen armleuningen heeft, is de bank mooi klein en heeft die maar 147 cm. breedte nodig. Om het bed uit te klappen dienen de rugkussens verwijdert te worden. Vervolgens kunt u de slaapbank gemakkelijk uitklappen naar een bedmaat van 140x200. Er ontstaat een prima extra bed voor uw gasten of voor u zelf om af en toe op te slapen.

                                                  Slaapbank Button

Een mooie bank met een gescheiden manier van zitten en slapen. Als je op de bank zit, zit je op de zitkussens. Wanneer het tijd is om er een bed van te maken draai je in een handomdraai het systeem "open" en tover je een apart matras tevoorschijn. Als je op het bed gaat liggen, lig je dus niet op de zitkussens, maar op een apart matras. Met de hoge armleuningen is het heerlijk om in de hoek te zitten. Hij kenmerkt zich door de knopen in de rugleuning en het subtiele houten pootje. Uiteraard is deze bank in meerdere stoffen en kleuren beschikbaar.

Dit is slechts een kleine greep uit onze uitgebreide collectie. Wil je meer zien? Kom dan eens een keer gezellig bij ons langs!

< Waarom een opklapbed of bedkast? #SpaceSavingSunday deel 3 De bedkast met tafel #SpaceSavingSunday deel 1 >