Ook last van ruimtetekort?

Wonen in de stad. Leuk, gezellig, veel te doen, maar de woonruimtes zijn vaak niet al te groot. U wilt een leuk interieur hebben, maar u heeft maar een klein oppervlakte. Herkenbaar?

 Vooroordelen

Slaapbanken zijn de ideale oplossing, maar als u het woord slaapbank hoort, waar denkt u dan aan?

Misschien herkent u het nog wel van vroeger. U staat op een rommelige en stoffige kamer. Weinig ruimte met een klein bedje waar de spiralen bijna door het matras heen komen. 's Ochtends wordt u wakker met pijn in uw rug en bent u blij dat de nacht voorbij is.

blog 1
De slaapbanken vroeger

Vroeger waren slaapbanken van slechte kwaliteit en hoogstens bruikbaar voor één kort nachtje. Om dan niet te spreken over de uitstraling van een slaapbank. Aan design werd niet gedaan. Het zag er allemaal hetzelfde uit. Het was misschien een handig extraatje om te hebben voor als u gasten over de vloer kreeg, maar u schaamde zich voor de uitstraling van zo'n slaapbank.

Tegenwoordig is dat allemaal veranderd. Alleen de beelden die wij van een slaapbank hebben, blijven nog. Voor de mensen die goedkoop snel een bed erbij willen voor eventuele gasten, zijn er natuurlijk nog dezelfde slaapbanken als vroeger verkrijgbaar. Maar het assortiment is erg uitgebreid. Een slaapbank is geen extraatje meer, het is van dezelfde kwaliteit als een echt bed.

Het design van tegenwoordig is aan alle kanten verbeterd. Voor elk interieur is een bijpassende slaapbank te vinden. Vaak is het niet eens te zien dat een bank ook een bed kan worden.

blog 1.1blog 1.2blog 1.3

Diverse modellen, voor ieder wat wils.

Voordelen

Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van een slaapbank?
We zetten de voordelen even op een rijtje:

  • U bespaart ruimte

  • Uw gasten slapen op een comfortabel bed

  • Past helemaal bij uw interieur

  • U houdt meer ruimte over voor eventueel andere meubelen

Door de diverse modellen slaapbanken die beschikbaar zijn vindt u altijd een slaapbank geheel naar uw smaak.

< Tiny House Jamboree: Easy Living was aanwezig! Verrassend en innovatief; De Slaapbank en Bedkast >