Een kleine woning zo efficiënt mogelijk inrichten

Een klein huis, appartement of kamertje inrichten kan een pittige uitdaging zijn. Want wat is de beste manier om ruimte te besparen? Slaapbanken en opklapbedden kent u waarschijnlijk als ruimtebesparende meubelen. Maar heeft u bedkasten al eens overwogen, een van de meest ruimtebesparende meubelen op de markt?

Waarom een bedkast?

Bedkasten zijn populair. Anders dan bij een slaapbank, waarbij de zitfunctie ook van belang is,  levert een bedkast extra woonruimte op doordat het bed volledig weggewerkt kan worden. Ze zijn dan ook steeds vaker te zien in kleine, moderne appartementen om dagelijks te beslapen. In een handomdraai creëert u met een bedkast kostbare ruimte, waardoor u zelf ook wat fijner door uw woning manoeuvreert. Een bedkast valt in een werkkamer, logeerkamer of zolderkamer natuurlijk ook prima te gebruiken om gasten een comfortabel bed aan te bieden zonder al te veel ruimteverlies.

Welke bedkasten zijn er verkrijgbaar?

Bedkasten zijn in steeds meer typen verkrijgbaar. Eén van de meest moderne modellen is de bedkast LGM. Dit model is zonder meer een upgrade van uw interieur. Met prachtige glazen of houten deuren is het echt een pronkstuk in uw woning. De voorkant van de kast, met glazen look, kan omgedraaid worden. Aan de achterkant van de kast zit een uitklapbaar bed dat u gemakkelijk kunt uitvouwen.

bedkast1bedkast2bedkast3

Iets voordeliger, maar kwalitatief zeker hoogstaand, is de bedkast Tokyo Boone. Dit model is verkrijgbaar in de kleuren wit, wit eiken, berken en grijs eiken. De bedkast is beschikbaar in verschillende formaten, namelijk in 90, 140 en 160 x 200 cm. De Tokyo Boone wordt standaard met een lattenbodem geleverd, waarop een matras van 14 cm. dik past. Het is ook mogelijk om de bedkast Tokyo met een AUPING-SPIRAAL te bestellen. Dan is het mogelijk om een matras van maximaal 18 cm. te gebruiken.

 

bedkast4  bedkast5   bedkast6

Waar vind ik een bedkast?

Fraaie bedkasten als de twee modellen hiervoor besproken, en vele andere, zijn bij ons te verkrijgen. U vindt ze op onze bedkasten pagina. Daar kunt u ook terecht voor meer informatie over de bedsystemen.

Voor vragen kunt u ook direct telefonisch contact opnemen via 020-6631161.

< Verrassend en innovatief; De Slaapbank en Bedkast Waar moet ik op letten als ik een nieuwe bank koop? >