Beurs Eigen Huis Voorjaar 2017 – 'Kijk, (zelfs )dat wordt ook een bed!'

Voor de derde keer op een rij waren wij weer aanwezig op Beurs Eigen Huis in de jaarbeurs Utrecht. Een beurs waar wij elke keer weer met veel plezier naar uitkijken! Hier kunnen wij namelijk live een selectie van ons assortiment aan slaapbanken en bedkasten demonstreren aan de beursbezoekers.

Voorbereiding

Al maanden van te voren starten wij met de voorbereiding van de beurs. We maken een selectie van welke producten wij aan bezoekers willen laten zien, denken na over de opstelling en uiteraard de styling en aankleding van onze stand.

Wij hebben de luxe om te kiezen uit een groot assortiment aan slaapbanken en bedkasten en kunnen in een relatief kleine ruimte (ruimtebesparing is our middle name) veel slaapplekken creëren. Toen alles zijn plek had gekregen en stonden wij te poppelen om bezoekers te informeren over onze producten en te demonsteren hoe deze transformeren van bank naar bed, van kast naar bed.

Bezoekers

 Tijdens alle drie de dagen werd onze stand druk bezocht, af en toe stond er een ware file in het looppad en werd er veel ge 'oh en aahh-t' terwijl wij alles in- en uitklapte. Ondertussen proberen wij dan zoveel mogelijk vragen te beantwoorden die de bezoekers hebben. Hier een greep uit de meest gestelde vragen;

1. Doen jullie dit nou de hele dag? ;-)
Ja, want onze slaapbanken en bedkasten hebben zo'n onopvallende look and feel dat zij niet (gelijk) worden herkend als bed, door het regelmatig in en uit te klappen zien zoveel mogelijk mensen de verborgen talenten van deze knappe meubels. En nee, we hoefde na dit weekend even niet meer naar de sportschool ;-)

 2. Hoe groot is dit bed?
Onze slaapbanken en bedkasten hebben diverse afmetingen van 1 persoons tot en met bedden van 180 cm breed. Alle standaard bed maten hebben wij in ons assortiment.'

 3. Zit hier ook een bed in?
In al onze ruimtebesparende slaapbanken en bedkasten zit een bed verstopt, dus ook van dat ogenschijnlijk hippe bureau, hoekbank of poef tover je in een handomdraai een comfortabele slaapplek.

 

4. Aan wat voor prijs moet ik denken?
Een bedkast van 1.40m x 2.00 m is er al vanaf € 1649,- en een slaapbank vanaf € 600,- tot € 6000 ,- afhankelijk van je behoefte.

 5. Zijn er ook andere opties/maten mogelijk?
Wij hebben voor elke ruimte een passende slaap oplossing. Daarnaast is er ook altijd een ruime keuze aan stoffen en materialen voor de perfecte uitstraling. Voor een indruk van ons uitgebreide assortiment nodigen wij u graag uit in onze showroom in Amsterdam op de middenweg.

 Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina,  daar vind je veel filmpjes en andere interessante updates over onze producten en ruimtebesparend wonen!

< De bedkast met tafel #SpaceSavingSunday deel 1 Tiny House Jamboree: Easy Living was aanwezig! >