Blog

Bedkast met bureau #SpaceSavingSunday deel 7

Een bedkast met bureau; dat is nog eens ruimtebesparend! Deze #SpaceSavingSunday bekijken wij de diverse mogelijkheden die er zijn om zowel een slaapplek als een werkplek te combineren. Bij een bedkast met bureau kan je overdag het bureau gebruiken om aan te werken. Er zijn verschillende maten en systemen van de bureaus verkrijgbaar. Dit is per model bedkast verschillend.
Als het bed gebruikt moet worden dan ligt het aan welk systeem de bedkast heeft hoe u dit gemakkelijk kunt doen.

Luxe slaapbank #SpaceSavingSunday deel 6

Een slaapbank kan tegenwoordig van zeer hoge kwaliteit zijn. Deze #SpaceSavingSunday staat in het teken van de luxe slaapbank.
Bij de keuze voor een luxe kwaliteit slaapbank hoeft u niet in te leveren op zit óf slaapcomfort. Zeker als u de slaapbank iedere nacht wil gaan gebruiken is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van het matras, het mechaniek en de andere gebruikte materialen.
Uiteraard gaan wij bij Easy Living altijd voor de beste kwaliteit.

Het liftbed #SpaceSavingSunday deel 5

Het Liftbed: Primeur in Nederland
Deze #SpaceSavingSunday staan wij stil bij het Liftbed UP; eindelijk in Nederland verkrijgbaar!
Het hier uitgevoerde Liftbed Up, ook wel plafondbed genoemd, is de nieuwste innovatie op het gebied van opklapbedden of bedkasten.
Liftbed Up is een verhoogd bed dat overdag naar het plafond stijgt om 4 vierkante meter vrij te maken. Het bed is verkrijgbaar in twee richtingen: horizontaal en verticaal en in twee matrasmaten: 140x200 cm en 160x200 cm.
Het Liftbed Up is veilig, geluidloos en volledig handmatig. Met een systeem van contragewichten is het bed gemakkelijk te hanteren.

De hoekslaapbank #SpaceSavingSunday deel 4

Loungen, zitten én slapen: de hoekslaapbank Een hoekslaapbank is de ideale oplossing als u ruimte wil besparen. U heeft namelijk zowel het zitten als het slapen in 1 meubel verwerkt. De hoekslaapbanken in onze collectie kenmerken zich door kwaliteit en gebruiksgemak. Overdag kunt u heerlijk genieten van een prettig zitcomfort en ’s avonds tovert u in een handomdraai een bed tevoorschijn. In de meeste slaapbanken met hoek is er onder de longchair opbergruimte te vinden.

Waarom een opklapbed of bedkast? #SpaceSavingSunday deel 3

Het kan zijn dat je nog niet bekend bent met het idee van een opklapbed of bedkast. Of dat je wellicht het product wel herkent, maar nog niet zoveel weet over alle mogelijkheden. Daarom staan wij deze #SpaceSavingSunday stil bij de redenen waarom je voor een bedkast/ opklapbed zou kunnen kiezen. Daarnaast geven wij aankomende weken elke keer nieuwe uitleg om je stap voor stap uit te leggen welke mogelijkheden er allemaal zijn en waar je op moet letten bij de aanschaf van een bedkast.

Ruimtebesparend: Een bedkast kan een mooie oplossing zijn als je op zoekt bent naar ruimtebesparing.

Slaapbanken met Scandinavisch uiterlijk #SpaceSavingSunday deel 2

Slaapbanken met een Scandinavisch uiterlijk; mooi en handig! Bij meubels met een Scandinavisch uiterlijk moet je denken aan het gebruik van rustige lichte kleuren en simpele lijnen. Scandinavisch uiterlijk betekent functioneel en verder geen onnodige tierelantijnen. Vaak wordt er ook gebruik gemaakt van hout. De Scandinavische woonstijl is ook terug te vinden in slaapbanken! Dus bij een keuze van een slaapbank kan je gewoon meedoen met deze woontrend. Wij worden in ieder geval altijd erg blij van deze uitstraling.

De bedkast met tafel #SpaceSavingSunday deel 1

De bedkast met tafel; 2 functies in één! Wanneer je de ruimte optimaal wilt gebruiken is het handig om te kiezen voor een multifunctioneel meubel. Multifunctioneel betekent dat het meubel meer dan 1 functie heeft. Deze eerste editie van #SpaceSavingSunday willen wij graag de aandacht geven aan de bedkast met tafel!
Bij een bedkast kan je het bed omhoog wegklappen in een afgewerkte kast. Overdag, als je het bed niet gebruikt, is er dus veel ruimte over! Combineer je de bedkast met een tafel ervoor, dan heb je overdag een tafel om aan te kunnen werken én eten. Zo hoef je niet altijd een bed te hebben staan die je alleen 's nachts gebruikt én ook nog apart een tafel.

#SpaceSavingSunday: wat en waarom?

Wauw! Vanuit Easy Living gaan wij je iedere zondag inspiratie geven van onze ruimtebesparende meubelen! Wij hebben daarom eigenhandig de zondag omgedoopt tot #SpaceSavingSunday. Iedere zondag kan je op al onze social media kanalen filmpjes, foto’s en uitleg vinden die je hopelijk inspireren om out of the box te denken bij de inrichting van een (kleinere) ruimte. Wij als Easy Living zien niet alleen een veranderende huizenmarkt, maar ook een verandering in de samenstelling van de huishoudens en de woonwensen. Onder druk van de hoge huizenprijzen en hoge huren gaat men weer kleiner wonen. Projectontwikkelaars spelen met de bouw van steeds meer kleinere woningen slim in op deze vraag naar 'betaalbaar'.

Beurs Eigen Huis Voorjaar 2017 – 'Kijk, (zelfs )dat wordt ook een bed!'

Voor de derde keer op een rij waren wij weer aanwezig op Beurs Eigen Huis in de jaarbeurs Utrecht. Een beurs waar wij elke keer weer met veel plezier naar uitkijken! Hier kunnen wij namelijk live een selectie van ons assortiment aan slaapbanken en bedkasten demonstreren aan de beursbezoekers. Voorbereiding Al maanden van te voren starten wij met de voorbereiding van de beurs. We maken een selectie van welke producten wij aan bezoekers willen laten zien, denken na over de opstelling en uiteraard de styling en aankleding van onze stand. Wij hebben de luxe om te kiezen uit een groot assortiment aan slaapbanken en bedkasten en kunnen in een relatief kleine ruimte (ruimtebesparing is our middle name) veel slaapplekken creëren.

Tiny House Jamboree: Easy Living was aanwezig!

Afgelopen zaterdag 7 oktober was er dan eindelijk de lang verwachte Tiny House Jamboree op de BouwExpo in Almere. Wij waren daar als sponsor bij aangesloten en gingen vol verwachting ’s morgens  op weg naar Almere! Helaas werkte het weer niet mee, maar gelukkig mochten wij met onze informatie kraam naar binnen. Ook heeft het gelukkig geen bezoekers weerhouden om die dag naar Almere te komen! Wat een drukte en enthousiasme! ’s Morgens mochten wij van Easy Living een presentatie geven over ruimtebesparend inrichten. En met verbazing was dit meteen voor een volle zaal! Wij hopen tijdens deze presentatie veel mensen te hebben mogen enthousiasmeren over multifunctionele slaapbanken en bedkasten.
Nieuwsgierig? Deze presentatie en ook de andere interessante presentaties zijn binnenkort terug te vinden op de website van Tiny House Nederland en nu al te vinden op hun Facebook pagina.
Getoond 1–10 van 1512
Notice [8]: Undefined index: related_posts_enabled
Error in bestand /home/slaapbanke/domains/slaapbanken.nl/public_html/includes/template_functions.php op regel 491
Notice [8]: Undefined variable: output
Error in bestand /home/slaapbanke/domains/slaapbanken.nl/public_html/includes/template_functions.php op regel 531