Blog

Beurs Eigen Huis Voorjaar 2017 – 'Kijk, (zelfs )dat wordt ook een bed!'

Voor de derde keer op een rij waren wij weer aanwezig op Beurs Eigen Huis in de jaarbeurs Utrecht. Een beurs waar wij elke keer weer met veel plezier naar uitkijken! Hier kunnen wij namelijk live een selectie van ons assortiment aan slaapbanken en bedkasten demonstreren aan de beursbezoekers. Voorbereiding Al maanden van te voren starten wij met de voorbereiding van de beurs. We maken een selectie van welke producten wij aan bezoekers willen laten zien, denken na over de opstelling en uiteraard de styling en aankleding van onze stand. Wij hebben de luxe om te kiezen uit een groot assortiment aan slaapbanken en bedkasten en kunnen in een relatief kleine ruimte (ruimtebesparing is our middle name) veel slaapplekken creëren.

Tiny House Jamboree: Easy Living was aanwezig!

Afgelopen zaterdag 7 oktober was er dan eindelijk de lang verwachte Tiny House Jamboree op de BouwExpo in Almere. Wij waren daar als sponsor bij aangesloten en gingen vol verwachting ’s morgens  op weg naar Almere! Helaas werkte het weer niet mee, maar gelukkig mochten wij met onze informatie kraam naar binnen. Ook heeft het gelukkig geen bezoekers weerhouden om die dag naar Almere te komen! Wat een drukte en enthousiasme! ’s Morgens mochten wij van Easy Living een presentatie geven over ruimtebesparend inrichten. En met verbazing was dit meteen voor een volle zaal! Wij hopen tijdens deze presentatie veel mensen te hebben mogen enthousiasmeren over multifunctionele slaapbanken en bedkasten.
Nieuwsgierig? Deze presentatie en ook de andere interessante presentaties zijn binnenkort terug te vinden op de website van Tiny House Nederland en nu al te vinden op hun Facebook pagina.

Ook last van ruimtetekort?

Wonen in de stad. Leuk, gezellig, veel te doen, maar de woonruimtes zijn vaak niet al te groot. U wilt een leuk interieur hebben, maar u heeft maar een klein oppervlakte. Herkenbaar?  Vooroordelen Slaapbanken zijn de ideale oplossing, maar als u het woord slaapbank hoort, waar denkt u dan aan? Misschien herkent u het nog wel van vroeger. U staat op een rommelige en stoffige kamer.

Verrassend en innovatief; De Slaapbank en Bedkast

In de vorige blog hebben we het gehad over de vooroordelen van de slaapbank en in het kort de voordelen van de slaapbank. Want wie wil nu niet zijn logees een goed bed bieden, waarin zij heerlijk kunnen slapen. In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van een slaapbank en welke mogelijkheden er nog meer zijn om de perfecte combinatie van wonen en slapen te creëren. The next generation slaapbank Zoals in de vorige blog is beschreven zijn de Lees meer

Een kleine woning zo efficiënt mogelijk inrichten

Een klein huis, appartement of kamertje inrichten kan een pittige uitdaging zijn. Want wat is de beste manier om ruimte te besparen? Slaapbanken en opklapbedden kent u waarschijnlijk als ruimtebesparende meubelen. Maar heeft u bedkasten al eens overwogen, een van de meest ruimtebesparende meubelen op de markt? Waarom een bedkast? Bedkasten zijn populair. Anders dan bij een slaapbank, waarbij de zitfunctie ook van belang is,  levert een bedkast extra woonruimte op doordat het bed volledig weggewerkt kan worden. Ze zijn dan ook steeds vaker te zien in kleine, moderne appartementen om dagelijks te beslapen.

Waar moet ik op letten als ik een nieuwe bank koop?

Gaat u de slaapbank gebruiken als dagelijks bed of incidenteel voor gasten. In welke kamer komt de slaapbank te staan. Is de slaapbank de zitbank in de woonkamer of komt deze op een logeer-, zolder-  of werkkamer te staan. Wanneer er geregeld op het bed geslapen gaat worden, is het wel zo fijn dat u een comfortabele slaapplek tot uw beschikking heeft, zeker wanneer u niet veel ruimte in uw woning heeft. Een slaapbank is een uitstekend alternatief voor een bed als u niet te veel ruimte wilt opofferen.

3 Tips voor de inrichting van een kleine slaapkamer of logeerkamer

Voor veel mensen is het een grote uitdaging: een kleine slaapkamer of logeerkamer zo inrichten dat er nog voldoende ruimte overblijft om te lopen zonder te struikelen. In dit blogbericht geven we drie tips om zo’n kleine(re) kamer zo efficiënt mogelijk in te richten. Tip 1: Hou het simpel Lichte kleuren werken het beste in kleine ruimtes. Dit komt omdat lichte kleuren ruimtes groter laten lijken. Wit, beige of (licht) grijs doen het dan ook altijd goed voor de wanden, het dekbedovertrek, kasten en de vloer in een kleine kamer.
Notice [8]: Undefined index: related_posts_enabled
Error in bestand /home/slaapbanke/domains/slaapbanken.nl/public_html/includes/template_functions.php op regel 491
Notice [8]: Undefined variable: output
Error in bestand /home/slaapbanke/domains/slaapbanken.nl/public_html/includes/template_functions.php op regel 531