Bedkasten en opklapbedden concept

Maak keuze uit meer dan 20 verschillende bedkasten en opklapbedden. Voor een efficiënt ingedeelde ruimte biedt Easy Living:

  • Keuze uit diverse bedkasten en opklapbedden
  • Een showroom van 600 m² waar u al onze modellen kunt uitproberen
  • Gratis bezorging en montage in Nederland
  • Veilige aankoop: CBW-erkend

Bij Easy Living vindt u een bedkast of opklapbed passend bij uw stijl. In onze showroom kunt u alle modellen rustig bekijken en geven onze adviseurs u graag een passend advies. Heeft u nu al een vraag of wilt u meer informatie? Bel 020 663 11 61 of stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82941119.

Aanbod

Wat is een bedkast?

Een bedkast of opklapbed is eigenlijk precies wat het woord al zegt: een bed dat u kunt opklappen in een kast. Het is een ideaal product om veel ruimte te besparen en de kamer efficiënter in te richten! Bij de keuze voor een bedkast of opklapbed hoeft er in de kamer niet altijd standaard een bed te staan. U kunt het bed namelijk met gemak opklappen waardoor er meer leefruimte ontstaat! Een bedkast is zeer eenvoudig te gebruiken. Met behulp van de gasveren kost het bijna geen kracht om de bedkast in of uit te klappen!

Bij de bedkasten is er veel mogelijk qua keuze in matrassen, zodat u altijd een matras heeft dat past bij uw wensen. Als u echter zelf al een passend matras heeft of u wilt het matras elders kopen, dan is dit geen probleem! Het enige waar wij u op wijzen is de maximale dikte die gekozen mag worden en welke matrasvullingen het beste geschikt zijn voor uw bedkast.

Bij de meeste bedkasten kan het beddengoed mee worden opgeklapt. In de bedkasten zitten altijd bevestigingsbanden die het matras en het eventuele beddengoed op hun plaats houden bij het in- en uitklappen. Sommige modellen hebben ook een oplossing voor de hoofdkussens.

Bedkasten zijn uit te breiden met kastenmodules of zelfs te combineren met een tafel, bureau of bank. In onze showroom vindt u alle modellen die getoond worden op deze productpagina en kunnen wij u informeren over de vele mogelijkheden!

Diverse soorten bedkasten

De bedkast is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met diverse toepassingen. Bekijk alle soorten bedkasten:

Verticale bedkast

Bij een verticale bedkast ligt u met het hoofdeinde tegen de muur. Bij deze variant is de ruimte die de bedkast inneemt iets breder dan de gewenste matrasbreedte.

Bedkast Murphy
Bedkast Uno

Horizontale bedkast

Bij de horizontale bedkast ligt u langs de muur. Bij deze variant is de ruimte die de bedkast inneemt iets breder dan de lengte van het bed. De totale diepte die de bedkast nodig heeft bij het uitklappen is minder dan bij de verticale variant, waardoor deze modellen geschikter zijn voor smallere ruimtes.

Bedkast INCLUSIEF BANK

Bij deze variant wordt de bedkast gecombineerd met een bank. Overdag kunt u heerlijk op de bank zitten en ‘s avonds klapt u met gemak het bed uit. Op deze manier maakt u nog efficiënter gebruik van de ruimte en heeft u twee oplossingen in één.

Bedkast Easy Sofa

Bedkast met tafel of bureau

De ideale bedkast om overdag aan te werken of te dineren. In de avond verandert u de kast met gemak in een bed. Deze bedkasten geven de ruimte een dubbele functie en zijn daarom zeer ruimtebesparend.

Stapelbed

Een bedkast kan ook worden uitgevoerd als een stapelbed. Deze variant werkt hetzelfde als een horizontale bedkast. U heeft echter twee slaapplekken boven elkaar, waardoor de ruimte die de bedkast uitgeklapt nodig heeft zeer gering is.

Bedkast Lollipop stapelbedkast

Bedkasten in diverse maten

Bij Easy Living koopt u bedkasten in diverse maten. We verkopen zowel eenpersoons als tweepersoons bedkasten. De grootst mogelijke matrasmaat bij de bedkasten is 1,80 m. Daarnaast verkoopt Easy Living ook bedkasten met een bedlengte van 2,10 of zelfs 2,20 m!

Showroom

Wij bezorgen en monteren onze producten gratis bij u thuis. Voor bezorging op de Waddeneilanden of in België betaalt u een toeslag. Bekijk en probeer onze collectie uit in onze showroom in Amsterdam. Ons ervaren personeel voorziet u graag van passend advies over de perfecte bedkast of een passend opklapbed voor bij u thuis. U vindt de showroom van Easy Living op het volgende adres:

Easy Living BV
Middenweg 109-113A
1098 AH Amsterdam
020 663 11 61
info@slaapbanken.nl

Klantenservice

Voor vragen of informatie over onze bedkasten, opklapbedden of andere producten belt u ons op 020 663 11 61of stuurt u een bericht via WhatsApp naar 06 82941119. We zijn van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar. We zijn ook online bereikbaar via het onderstaande contactformulier.

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag/opmerking
Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.