Bedkast Enna 90x200 cm - Geleverd en gemonteerd - Easy Living
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkast Enna 90×200 cm – Geleverd en gemonteerd

Stel een vraag
Bedkast Enna 3

Bedkast Enna 90×200 cm – Geleverd en gemonteerd

De bedkast Enna is een bedkast met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De kast is slechts 40 cm. diep, terwijl er een volwaardig bed met een matrasmaat van 90x200 cm. uitgetrokken kan worden. De bedkast Enna 90x200 cm. is zeer eenvoudig te bedienen doordat er aan weerszijden mechanische veren gebruikt zijn. Het openen en sluiten wordt hierdoor een fluitje van een cent. De bedkast heeft een lattenbodem die samen met een goede matras, een bed voor dagelijks gebruik kan opleveren. Deze bedkast wordt ook vaak gebruikt bij instellingen waar 's nachts de nachtdienst gebruik van kan maken.

Standaard wordt de bedkast zonder matras geleverd. Wanneer u het dekbed mee op zou willen klappen, adviseren wij een matrasdikte van circa 16 cm. Het hoofdkussen kan niet mee opgeklapt worden, waardoor u daar een ander plekje voor zou moeten regelen. Wanneer u nog een eigen matras heeft, is het van belang te weten dat vullingen van traagschuim/memory foam/tempur of latex niet geschikt zijn voor gebruik in een bedkast. De bedkast moet altijd vast gemaakt worden aan de muur d.m.v. de bijgeleverde beugels. In de bedkast Enna zitten standaard bevestigingsbanden die het matras en het eventuele beddengoed op hun plaats houden bij het in- en uitklappen. Het hoeslaken kunt u altijd om het matras heen laten zitten tijdens het in- en uitklappen. Wanneer het dekbed niet te dik is, kan dit probleemloos mee opgeklapt worden. De bedkast Enna heeft een bedmaat van 90 x 200 en is uitgevoerd in sonoma eiken met een witte middenbaan.

De bedkast komt bij ons aan in 4 colli en dient helemaal in elkaar gezet te worden. Wanneer de klant denkt dit met de montagehandleiding te kunnen doen dan behoort dat tot de mogelijkheden. Voor deze bedkast hebben wij derhalve 3 verschillende keuzes gemaakt:

Prijs zonder matras bij levering en montage door ons: € 1.095,--

Voor bedkast Enna 90x200 cm. zonder matras bij zelf ophalen en zelfmontage(€ 895):

Voor bedkast Enna 90x200 cm. zonder matras bijgeleverd en zelfmontage(€ 970):

Belangrijke informatie m.b.t. de levering:

Het grootste deel dat overblijft is het bedframe en heeft een maat van 200x90x7 cm. en moet wel bij u naar binnen kunnen. Een wenteltrap of een trap met een knik zouden voor problemen kunnen zorgen. Wij verzoeken u dan ook dit goed op te meten en contact met ons op te nemen wanneer er twijfel is.

De bedkast moet aan muur bevestigd worden. Het is daarom van belang dat het een degelijke muur van beton, steen of gipsbetonblokken is. Wanneer u dit niet weet, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Levering van de bedkast vindt i.v.m. de feestdagen plaats vanaf week 2-3 in 2020. Heeft u een uiterlijke datum? Neem dan eerst contact op met onze medewerkers om dit te bespreken.

Op verlanglijstje
Specificaties
Kastbreedte (in cm)

213,5

Kastdiepte (in cm)

40

Kasthoogte (in cm)

112

Uitgeklapte maat (in cm)

123

Bedlengte (in cm)

200

Uitklaprichting

Horizontaal

Ondervering

Lattenbodem

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling