Bedbank Ronia

Bankbreedte (in cm) 219
Bankdiepte (in cm) 103
Uitgeklapte maat (in cm) 140
Bedbreedte (in cm) 140
Bedlengte (in cm) 200
Bedhoogte (in cm) 44
Ondervering lattenbodem
Matras opties classic, spring, latex, soft spring
Bedsysteem Clic clac
Bekleding Stof
Bekleding Afneembaar ja

Bedsysteem: CLIC-CLAC

Bedbank Ronia hoort bij de CLIC-CLAC systemen die geheel op eigen manier samen te stellen zijn. Ronia staat voor het onderstel dat wordt gekozen. Bij deze Bedbank is dat een onderstel met een houten poot en smalle afgeronde gestoffeerde armleuningen.
Het programma van de CLIC-CLAC systemen geeft u de keuze uit 8 verschillende onderstellen én dus keuze uit meerdere poot en armleuning opties. U heeft de keuze uit de volgende modellen:

- Fraction (zonder armleuningen, zwarte metalen poot)
- Balder (met eiken houten poot en armleuningen)
- Aslak (zonder armleuningen, eiken houten poot)
- Minimum (zonder armleuingen, chrome poot)
- Mimer (brede gestoffeerde armleuningen, eiken houten poot)
- Ronia (met gestoffeerde smalle armleuning, eiken houten poot)
- Colpus (zonder armleuning, eiken houten poot)
- Colpus black (zonder armleuning, zwarte houten poot)

Als de keuze voor het onderstel is gemaakt heeft u daarnaast ook keuze uit 4 verschillende matrassen: classic, pocketvering, latex of softspring.
Allemaal verschillen de matrassen in de matrasvulling, hardheid en comfort. U kiest het matras wat het beste past bij uw wensen en het gebruik van de slaapbank. :
U kunt de matrassen in onze showroom bekijken en uitproberen.

Bent u uit uw wens welk onderstel en welk matras het beste bij u past? Dan kunt u daarna de kleur en stof kiezen. U kunt kiezen uit een gestoffeerd matras. Dan is de stoffering aan het matras vast gemaakt en is de look dus gecapitonneerd. Heeft u liever een losse hoes? Ook dat kan! Op deze manier kunt u de hoes gemakkelijk laten reinigen en in de toekomst de kleur van de bank nog eens afwisselen en de bank met gemak een andere uitstraling heeft. Het is ook mogelijk om met een vast gestoffeerd matras te beginnen en later een losse hoes te kopen.
Kortom tezamen met de keuze uit diverse stoffen en kleuren is de variatie mogelijkheid met deze modellen eindeloos.

CLIC-CLAC systemen hebben een zeer degelijk systeem en een goede lattenbodem. Onder de systemen, als u de bank omhoog haalt, is er een opbergruimte waar u wat beddengoed in kwijt kunt. Het systeem is zeer gemakkelijk te bedienen en heeft meerdere standen. U heeft een gewone zitstand, maar ook een lounge stand waarbij de bank iets meer achterover is geleund en u dus wat meer onderuit zal zitten. Naast de slaapstand heeft ieder model ook een verstelbaar hoofdeinde. Op deze manier verandert de slaapbank in een grote relax bank en kan er heerlijk onderuit tv worden gekeken of een boek worden gelezen.
De systemen bieden een door u zelf samen te stellen comfort voor langdurig gebruik. Aangezien alle onderdelen los te bestellen zijn kunt u in de toekomst ook gemakkelijker een onderdeel vervangen, zoals een nieuw matras of een nieuwe hoes.

De slaapbank Ronia is verkrijgbaar in de bedmaat 140 x 200. De modellen Fraction en Aslak zijn ook leverbaar in 120 x 200.

  • Comfortabele slaapbank voor langdurig gebruik
  • Keuze uit 4 verschillende matrassen en 8 verschillende onderstellen
  • Gratis bezorging in heel Nederland (excl. de Wadden)
  • Voorzien van het Clic-Clac bedsysteem

In onze showroom hebben wij de modellen Aslak, Balder en Minimum staan. Daarnaast hebben wij ook alle 4 de matrassen aanwezig om uit te proberen en alle kleur en stofstalen.

Afmetingen en prijzen

De prijs van slaapbank Ronia is o.a. afhankelijk van het soort matras dat u kiest. Onderstaande prijzen zijn de vanaf-prijzen met een classic gestoffeerd matras. Voor verder informatie over de prijsopbouw neemt u contact op met onze showroom.

Prijs met vaste stoffering vanaf:

  • € 1.143 met Classic gestoffeerd matras bij bedmaat 140x200 cm.

Leverbaar met de Classic, Spring, Latex en Soft pocketspring matras.

WhatsApp: Wij zijn bereikbaar tussen 0900-1700 dinsdag t/m zaterdag, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Mail: Wij zijn 24/7 bereikbaar per Email, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Bedbank Ronia kopen

Wilt u Bedbank Ronia kopen? Kom dan naar onze vestiging in Amsterdam. U vindt de routebeschrijving op onze contactpagina.

Bekijk in de showroom

Showroom