Afspraak maken - Easy Living
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Wij verwelkomen u nog steeds graag in onze showroom, maar plannen i.v.m. het Corona virus graag uw bezoek vooraf in.
Op deze manier regulieren wij het aantal klanten in onze showroom. Ook als u zich alleen vrijblijvend wilt komen oriënteren is dit dus geen probleem! U heeft de keuze uit 2 soorten afspraken:

Standaard afspraak:

Er zijn maximaal 3 afspraken tegelijk in onze showroom. Bij het plannen van deze afspraak is het dus mogelijk dat u de showroom deelt met de andere klanten die ook een afspraak hebben ingepland. In onze showroom van 500m2 is er echter ruimte genoeg om elkaar niet in de weg te lopen. Uiteraard neemt iedereen de voorzorgsmaatregelen in acht en wordt er voldoende afstand gehouden. Voor het inplannen van deze afspraak is er een tijdsbestek van 30 minuten beschikbaar, maar het is geen probleem als u langer de tijd nodig heeft.
Deze standaard afspraak is op maandag tussen 13.00-17.00 en dinsdag t/m zaterdag in te plannen tussen 10.00-17.00 uur.

Privé afspraak:

Wij zorgen er voor dat u de enigste klant in de showroom bent. Van deze Private Shopping optie kunt u natuurlijk ook gebruik maken als u slechts vrijblijvend langs wilt komen en nog in de oriënterende fase zit. Wij hopen hiermee de eventuele drempel om onze showroom te bezoeken te verlagen en u het beste van dienst te zijn. Één van onze adviseurs zal u, met inachtneming van de 1,5 meter afstand, graag van dienst zijn.
Deze privé afspraak is op dinsdag t/m zaterdag in te plannen van 09.00-10.00 uur. Wilt u liever een andere tijd gebruik maken van deze optie? Neem dan even telefonisch contact met ons op.

Plan gemakkelijk uw afspraak in door op onderstaande button te drukken! Belt u liever voor een afspraak? Bel ons dan op 020-6631161